5. ožu 2011.

Day of Defeat Source, video recenzija

Video recenzije predstavljaju nov oblik prikazivanja igara na blogu Igrorama. Reč je o projektu koji je u eksperimentalnoj fazi i neće se držati rasporeda objavljivanja recenzija, već će se novi snimci pojavljivati povremeno, isključivo vikendom. Kao i uvek, očekujemo vaše komentare i mišljenja.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 14:

  1. Sve pohvale, nastavite sa video recenzijama :) Nikako sebe da nateram da igram DoD:S, pored silnih MP igara koje imam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije lose za pocetak... ali jednu zamerku... nije uklopljen tekst koji izgovara narator i prikazani snimci, naime ako narator trenutno prica o npr postavljanju bombi onda bi i snimak trebao da to proprati, odnosno ako prica o modu sa zastavicama treba to propratiti scenom zauzimanja iste... isto vazi i ako prica o tipovima vojnika odnosno oruzju koje koriste

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako dobro em zanimljivo.
    Nadam se da će ovakve recenzije postati standard za jednostavne igre o kojima nema preterano mnogo da se piše. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se, rado ću pogledati svaki put kada postavite snimak, ali svakako se slađem sa Milošem, ako je ikako izvodljivo, ali siuper u svakom slučaju.

    OdgovoriIzbriši
  5. Walker-у, човече, за следећу рецензију плакни грло неким алкохолом. :D

    И друго, играш као шваба? Ц, ц, ц...:)

    Одлична идеја. Где ли сте само ово ископали. До пола видеа нисам могао да се сетим шта то беше. Ни да ли сам играо, али ми је било веома познато.

    OdgovoriIzbriši
  6. @Dekip:
    Dosade ameri posle onolikih filmova, serija i ne znam ti ja čega, švabe su zanimljivije. :D

    Takođe, gledajući drugi put, Walkerov glas je nekako, ukočen (nisam siguran da je to baš prava reč al' ajd'), opusti se malo. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Da ste gledali recenziju do kraja primetili biste da je narator Ranko :P Inace se slazem da bas i nema glas za naratora, ali ipak je prva recenzija. Evo ja se dobrovoljno nudim da budem narator za sledecu recenziju xD

    OdgovoriIzbriši
  8. Ko još gleda odjavnu špicu? :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobro zapažanje - sledeći put će sve važne informacije ići na početku :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Svidja mi se sto ste poceli ovo da radite,bas mi se motalo po glavi pre neki dan.Glas i nije u fulovima a la Milojko Pantic,ali Ranko bi mogao malo prirodnije tj. opustenije da cita tekst.Sto se tice glasa,mozda je i pitanje mikrofona.Meni drugovi kazu da mi je glas mnogo drugaciji kad koristim moj.Dobro je,samo nastavite.

    OdgovoriIzbriši
  11. @Miloš, Cimox: Da znate koliko je montaža krvav posao, ne bi vam padalo na pamet da predložite da snimak bude montiran prema tekstu. :D

    @Dekip: Walker me već neko vreme nagovara da kupim DOD:S, a ja mu uporno govorim da neću da igram sa njim ako je SS-ovac. :D Sovjeti FTW!

    OdgovoriIzbriši
  12. Hehe, ovo me podseća na stare emisije o igrama koje su se vrtele na tv-u pre 10-ak godina :)
    Zamerki nemam, kod video recenzija slabo obraćam pažnju na tekst recenzije (mogu da pratim nešto preko 50% šta narator izgovori), tako da neko "kićenje" teksta (kao u regularnim recenzijama) uopšte nije potrebno. Što jednostavnije, to bolje. Slika govori više od reči :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!