16. tra 2011.

Vikend popusti, 16-17. april

Posle svega što se dogodilo, Zemlja se i dalje okreće oko Sunca, što znači da je pred nama novi vikend. Neko će se odmarati, neko će da radi, a neko da troši parice na ono što čak ni zarad rime nećemo nazvati deminutivom - igre. Kao i svakog vikenda, predstavljamo vam brojne popuste koji će nekima od vas omogućiti da uštede, a lepo se naigraju.

Aveyond... neki od njih.

Direct2Drive ovog vikenda nudi 25% popusta na igru Black Ops, 10% na sve igre koje naručite pre zvaničnog datuma objavljivanja, te čak 50% na jRPG naslove iz serijala Aveyond. Cene su u dolarima, a ukoliko igru kupujete kao poklon za nekoga, možete da podesite odložen datum slanja e-maila.

ImpulseDriven ovog vikenda nudi po sniženoj ceni nešto manje igara nego inače, ali izbor postoji. Naša je preporuka da obratite pažnju na naslove Rise of Prussia (5$), Miner Wars 2081 (14$), te Hegemony Gold (15$), koji verovatno predstavlja najbolji izbor u ovoj turi.

Mask of Eternity - jedina prava "akciona avantura"

Good Old Games nudi da uštedite 30% za kupovinu nekog (ili svih) od "Quest paketa". Reč je o King's Quest 1+2+3, King's Quest 4+5+6, King's Quest 7+8, Police Quest 1+2+3+4, Police Quest: Swat 1+2, Space Quest 1+2+3 i Space Quest 4+5+6. Cena pojedinačnog paketa je 7 američkih dolara, a svih zajedno 49, što je sasvim sigurno preveliki trošak. Ipak, odabrati jedan od ponuđenih paketa možda i ne bi bilo toliko loše...  

Čika Max... Stvarno ga treba predstavljati?
Na Steamu traje Rockstar Weekend, a ovih dana snižena je cena igara Max Payne i Bully za čak 75%. Ukoliko smatrate sebe igračem, onda morate (ako ne baš sad, onda sigurno što pre) da kupite Max Payne po ceni od samo 2,5 evra. Još bolje, uzmite prvi i drugi deo zajedno za samo 3,75.

Star Trek Online

Po starom običaju, GamersGate na sniženju drži preko 60 različitih naslova. Tu su Alien Dominion (5$), svi Commandos naslovi (1.7$ svaki), kopija Freelancera pod imenom Darkstar One (4$), domaći Genesis Rising (1.25$), Killing Floor (10$), Magicka (5$), Space Rangers (4$) i Space Rangers 2 (6$), te Star Trek Online Digital Deluxe (6$).

Videli ste nešto što nismo pomenuli a verujete da drugim čitaocima može biti zanimljivo? Nešto ste kupili? Podelite utiske...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Skupljajte krompire ljudi,hocu Portal 2 ranije :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam jos odavno prokrijumcario Max Payne Bundle za iste pare, dok nije mogao da se pazari kod nas. Definitivno gejmerska lektira :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!