30. lip 2011.

Igrorama nagrađuje: jun 2011

Podsećamo vas da krajem svakog meseca poklanjamo jednu igru nekom od naših vernih čitalaca ili čitateljki. Sve što je potrebno da učinite da biste učestvovali u izvlačenju jeste da napišete pet ili više komentara u toku tekućeg  meseca, s tim da je obavezno da se uvek prijavite svojim Google/Blogger nalogom. Koju igru poklanjamo danas i jeste li je baš vi dobili? 

Podsetimo, kada smo podelili sve kačkete sa oznakom bloga Igrorama, počeli smo ponovo da poklanjamo igre. Do sada sreće su imali Executioner (Dead Space 2), Miloš (The Misadventures of P.B. Winterbottom), Gunther (Foreign Legion: Buckets of Blood), Li Mun (Flatout 2) i Danilo S. (Super Meatboy). Ko će postati sledeći član nezvaničnog udruženja srećnika i šta je ovomesečna nagrada?


Ovomesečna nagrada je muzička slagalica (musical puzzle) po imenu Chime. Reč je o veoma zanimljivoj igri nezavisnih programera. Ko će biti u prilici da je zaigra? Jedanaest čitalaca napisalo je pet ili više komentara u junu, a to su: Gunther, Miloš, Indoril, Batistuta, Li Mun, Cookie Monsta, Danilo S, Kosava, Wolf, Dex3108 i Chat. Koji od njih je dobio na poklon ovu muzikalnu igru?



U svom Steam-profilu, igru Chime će izlistati...


Dex3108, ostavi e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, obrisaćemo komentar koji je sadrži čim je zapišemo, kako spameri ne bi počeli da te smaraju (više nego inače). Nadamo se da već ne poseduješ ovu igru na mreži Steam, a ako je imaš, verujemo da imaš i kome da je proslediš.

Svima ostalima zahvaljujemo se na vernosti i druženju. Pozivamo vas da i dalje posećujete blog Igrorama i pišete komentare, a novi poklon dodeljujemo već krajem jula.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zapisano, komentar obrisan zbog zaštite privatnosti dobitnika.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja se nadam da ti je ostalo viska Borderlandsa za sledecu nagradu :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Sledeću, ili rođendan sajta 1. novembra? Možda i nije ostalo... moraćeš da učestvuješ i vidiš, zar ne xD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!