11. lip 2011.

Vikend popusti, 11-12. jun 2011.

Izgleda da postoji neki dogovor među "digitalcima", o tome kada će nas zasipati nepristojnim ponudama, a kada će se praviti da ne postoji znak jednakosti između reči "vikend" i "rasprodaja". Sva sreća pa barem nekoga ovakvi fiktivni dogovori ne interesuju.


Na Steam-u ovog vikenda postoji samo jedna igra na sniženju vrednom pomena. Na žalost, sama igra nije baš najblistavija. Reč je o Zuma's Revenge, mlađem, lakšem i znatno glupljem bratu kancelarijskog superhita. Prodaje se po ceni od pet evra, mada bih vam savetovao da zapalite novac umesto da ga potrošite, barem ćete se zabaviti.

Sledi Good Old Games, koji u ponudi ima devetnaest igara iz Strategy First kataloga. Popust koji biste ostvarili iznosi 50%, bez obzira da li biste se odlučili za ceo paket, ili pojedinačne naslove. Cena paketa je sedamdeset jedan dolar, dok cene pojedinačnih igara sežu od tri do pet dolara. U ponudi su Apache vs. Havoc, Comanche vs. Hokum, Combat Chess, Combat Mission: Beyond Overlord, Darkstar One, Disciples: Sacred Lands, Disciples 2 Gold, Flatout, Ghost Master, Jagged Alliance,  Jagged Alliance: Deadly Games,  Jagged Alliance 2, Patrician 3, Port Royale 2, Pro Pinball Big Race USA, Pro Pinball Fantastic Journey, Pro Pinball Timeshock, Sacred Gold i Strategic Command: European Theater.

Disciples 2

Impulse i dalje ćopa (zahvaljujući svom novom vlasniku, koji nema ni najblažeg pojma kako da ostane konkurentan na polju digitalne distribucije, molim lepo), ali ima ponešto da ponudi. World of Goo se prodaje za pet dolara, te bi bilo krajnje vreme da ga kupite, ako već niste. Tu je i Shadowgrounds: Survivor, po ceni od sedam i po dolara, kao i MotoGP 08 za deset.

The Adventure Shop nudi Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate održava tematsku rasprodaju, a tema su ekspanzije. Sva tri dela Elven Legacy sage, kao i dodaci za Majesty 2 (Kingmaker i Battles of Ardania) koštaju po dva dolara. Proširenja za Imeperium Romanum (Emperor, Conquest of Britannia i Wilds of Germania) prodaju se za po dva i po, a cene dodataka za Europa Universalis 3 (Heir to The Throne, In Nomine i Divine Wind) sežu od dva do četiri dolara. Gothic 2: Night of The Raven i Gothic 3: Forsaken Gods koštaju po pet dolara, a odmah iza njih je i Tropico 3: Absolute Power za šest. Pored toga, Cities in Motion se prodaje za četrnaest dolara.

Europa Universalis 3

Direct2Drive održava rasprodaju Rockstar naslova, ali pogani Evropljani mogu samo da gledaju i ostavljaju otiske svojih prljavih, masnih šaka na izlogu. Osim toga, dve Call of Duty igre su na sniženju - Modern Warfare košta četrnaest, a Modern Warfare 2 dvadeset dolara. Ako se odlučite da kupite nešto ovde, možete iskoristiti naš kupon za dodatnih 15% popusta.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da, uprkos lošoj ponudi, proširite svoju kolekciju, javite nam šta ste uzeli putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Steam se sprema za ljetnu rasprodaju zato su i utihnuli, GamersGate se sprema za betu svoje nove ad based platforme pa ce tu da bude free igara ako se upadne u betu :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!