25. lip 2011.

Vikend popusti, 25-26. jun 2011

Leto je konačno počelo, u svakom smislu. Ako ste pri parama, ovonedeljni pregled će vas, cenim, obradovati. Ako niste, pridružite mi se u ćošku za plakanje.


Steam ne dozvoljava da mu drugi diktiraju raspored, te je još uvek u leru. Danas do 19h možete da kupite Star Ruler po ceni od 3.75 evra. Tokom celog vikenda vas, pak, čekaju Supreme Ruler 2020 Gold za 2.25 evra, Europa Universalis 3 Complete za 3.75, te svi delovi simulatora pomorskih borbi Ironclads za po 7.2 evra. Na kraju, tu je i F.E.A.R. Collection, po ceni od deset evra.

Good Old Games je letnju rasprodaju započeo sniženjem celog Interplay kataloga. Cene su upola niže nego inače, a u ponudi je trideset i jedna igra. Neću nabrajati taksativno, jer verujem da znate šta vas čeka - šačica Fallout-a, Freespace ili Descent tu i tamo, pokoji Sacrifice, Battle Chess i MDK... Ako ste pri parama, bacite pogled, ovo je odlična prilika da upotpunite Interplay kolekciju.

Fallout 2

Impulse ponovo poprima svoj nekadašnji oblik. Serijal Aveyond je u žiži - Lord of Twilight, Gates of Night i The Lost Orb koštaju po četiri i po dolara, The Darkthrop Prophecy pet, a Ean's Quest i klot Aveyond po devet. U kategoriji od pet dolara nalaze se još i Magicka i GalCiv: Ultimate Edition. Za deset dolara nude se dragulji kao što su Demigod, Sins of a Solar Empire: Trinity, GalCiv 2: Ultimate Edition ili Cargo! The Quest for Gravity. Tu su još i Cities in Motion za četrnaest, kao i King's Bounty: Platinum Edition za sedamnaest i po dolara.

Cargo! The Quest For Gravity

The Advenure Shop nastavlja po starom - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate organizuje rasprodaju naslova iz Square Enix kataloga. Do kraja vikenda, smenjivaće se igre čija će cena biti od 50 do 75% niža nego inače. Kao najbolju ponudu za petak izdvojili su Lara Croft and The Guardian of Light po ceni od 3.75 dolara. Pošto ne znam po čijem satu se navijaju, ne znam ni kada se kod njih završava petak, te možda i stignete da ugrabite Laru na vreme. Danas će u žiži biti obe Just Cause igre, a u nedelju Batman: Arkham Asylum, takođe sa 75% nižim cenama. Osim ovih rotirajućih ostvarenja, čekaju vas prvi i treći Thief u paketu za dvanaest dolara. Naravno, tu je i sijaset nekih nebitnih igara kao što je Project IGI, za kojim teško da će iko patiti.

AaaAa! A reckless disregard for... ovaj, Just Cause 2

Na Direct2Drive-u nema ničega interesantnog na sniženju, a ujedno i nama dostupnog. Ako ste zapikirali neku od sedam i po igara koje jesu dostupne kod nas, možete da iskoristite naš kupon za dodatnih 15% popusta.

DotEmu nudi deset naslova probranih po meni nepoznatom kriterijumu, sa 50% popusta. U oči upadaju Robinson's Requiem Collection, Gobliiins Trilogy i Ishar Compilation za po tri i po evra, te Another World po ceni od pet.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako obogatite svoju kolekciju nekim od pomenutih naslova, svratite i pohvalite se putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Debelo ste zakasnili sa GamersGate-om. Square Enix week je vec pri kraju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Na D2D su NBA2K10 za 4.95$ i NBA2K11 za 7.50$... što može a se snizi još -15%, pa kad se preračuna u evre... džabe. Jedino što ne mogu da se aktiviraju na Steamu, al' to nije kraj sveta. Usput, snižene su i Major league Baseball igre, ako nekog zanima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!