22. lis 2011.

Vikend popusti, 22-23. oktobar 2011.

Ovog vikenda - rođendani! Slavljenici, igra Grand Theft Auto 3 i razvojni tim Two Tribes, časte igrače finim popustima, a mnoge od nas i pitanjem koje će odjekivati nekoliko dana - kad pre prođe deset godina?

Na Steam-u vas čeka GTA Complete Pack, koji sadrži sve delove serijala od trećeg na ovamo po ceni od sedam i po evra. Pojedinačni naslovi su takođe na sniženju, premda manjem nego paket, te tako GTA3, Vice City i San Andreas koštaju po tri i po evra. Two Tribes je snizio cene igara RUSH i Toki Tori na po tri evra, dok se EDGE prodaje za četiri i po. Pored toga, Sword of The Stars Complete košta pet evra, a večeras do 19h možete da kupite i Cargo! za malo manje od sedam.


Good Old Games nudi paket Ubisoft igara, uz dogovor koji je u poslednje vreme veoma popularan - što više igara kupite, veći popust ostvarujete. Ako uzmete samo jednu, sniženje iznosi 40%, dok kupovinom celog paketa dobijate 60% nižu cenu. U ponudi su Beyond Good & Evil, Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman Forever, Rayman 2: The Great Escape, te Rayman 3: Hoodlum Havoc. Cena paketa iznosi petnaest dolara.

Na Impulse-u možete da kupite popularni MMO Rift za svega deset dolara, ili Men of War: Assault Squad za dvadeset.

GamersGate takođe nudi GTA kompletić, sa cenom sličnom onoj na Steam-u. Pored toga, u toku je i rasprodaja Sonic naslova, a cene se kreću od jednog i po do četiri dolara. Na kraju, Batman: Arkham Asylum se prodaje za malo manje od sedam dolara.


DotEmu rasprodaje naslove iz Focus Home kataloga, a izgleda da polako usvajaju isti sistem kao GOG - što više igara uzmete, veći popust. U ponudi su Beyond Divinity, Freedom Force vs The Third Reich, Loki, Silverfall i još ponešto, a cene sežu od dva i po do pet evra.

GetGames nudi isto što i prethodnih puta - serijal Theatre of War je na sniženju, a pored njega su tu i Commandos Complete za malo manje od četiri dolara, Il-2 Sturmovik 1946 za pet, Operation Flashpoint: Red River za trinaest, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad za dvadeset četiri, te još ponešto.

Desura prodaje Breaking The Rules za dva i po dolara, The Great Jitters za četiri, te Crazy Cats Love za pet.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da kupite neki od ovih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. GTA pack sadrzi i prve dve igre iako ti nije bas najbolje naznaceno (moguce zato sto ih nema u Store-u ali ih ipak dobijes). Za 800 dinara stvarno gre'ota ne uzeti

    OdgovoriIzbriši
  2. To je marketinška fora, prve dve već godinama mogu besplatno da se preuzmu sa Rockstarovog sajta. :) Što je zaista lepo, imajući u vidu da je dvojka neprevaziđena. Doduše, imaju problema sa određenim "modernim" grafama, kao što je moja. :(

    http://www.rockstargames.com/classics/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!