8. lis 2011.

Vikend popusti, 8-9. oktobar 2011.

Ne znam kako je kod vas, ali ovde pljušti kiša. Grozno. Ako ništa drugo, odlično vreme za igranje igara. Ako su vam se zalihe istanjile, evo prilike da ih dopunite - za male pare.

Steam ovog vikenda ne nudi ništa posebno. Jedino što privlači pažnju je Cogs, koji će do večeras u 19h koštati tri evra.

Cogs

Good Old Games prodaje Activision paketić - u ponudi su Caesar 3, Call to Power 2, Dark Reign, Dark Reign 2, Police Quest: SWAT 1+2, te SWAT 3. Dogovor je sličan prošlom - za samo jednu igru dobijate 25% popusta, a za ceo paket 50%. Cena paketa je dvadeset i četiri dolara.

Impulse (koji se sada zove GameStop PC Downloads) nudi Sins of a Solar Empire: Trinity za svega deset dolara, koliko košta i indie hit Eufloria.

Na sajtu GamersGate vas čekaju King's Bounty: The Legend za dva i po dolara, te proširenja Armored Princess i Crossworlds za po pet.

Direct2Drive ponovo prodaje svašta "onima preko", dok nama nudi samo Call of Duty 4: Modern Warfare, po ceni od petnaest dolara.

DotEmu je pripremio veliki i šarolik paketić. Kupovinom pojedinačnih igara dobićete 50% popusta, a kupovinom celog paketa čak 70%. U ponudi su AquaNox, AquaNox 2, Aura, Aura 2, Chaser, Dark Fall: The Journal, Dark Fall: Lights Out i The Sting za po dva i po evra. Slede Spellforce Gold, koji košta četiri evra, te Painkiller Black, Gothic 2 Gold, Neighbours from Hell Compilation i Europa 1400: The Guild, koji se prodaju za po pet.

GetGames rasprodaje ratne igre. Ceo serijal Theatre of War je na sniženju, a pored njega su tu i Commandos Complete za malo manje od četiri dolara, Il-2 Sturmovik 1946 za pet, Operation Flashpoint: Red River za trinaest, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad za dvadeset četiri, te još ponešto.

Red Orchestra 2

Na sajtu Desura ovog puta u oči upad samo SilverQuest, koji se prodaje za tri dolara.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim od ovih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Slaba ponuda, a GOG opet zavitlava sa ovim popustima u zavisnosti od broja kupljenih igara.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!