5. stu 2011.

Vikend popusti, 5-6. novembar 2011.

Ponovo smo tu, ne brinite. A i popusti su tu. Ako su i pare tu, ostatak teksta će vam se dopasti. Ako nisu, pa... uvek možete da pogledate šta propuštate. Ništa lepše ne ide uz jutarnju kafu od nerviranja jer "uplata nije legla".

Da se ne bih ponavljao - Rift je svuda na popustu, od digitalnih distributera do matičnog sajta, a cena iznosi deset dolara ili evra, zavisno od prodavca.

Steam organizuje vikend besplatnog igranja igre Sanctum, uz spuštanje cene na pet evra. Tu je, zatim, Tropico rasprodaja koja je pomalo zbunjujuća. Uspeo sam da razaberem da Tropico Reloaded košta manje od dva i po evra, dok Tropico 3 možete da kupite za tri i po. Sledi Shattered Horizon po ceni od pet evra, te svi delovi sage Geneforge za po šesnaest.

Tropico 3

Good Old Games nudi divan paket sačinjen od Enlight naslova. Tu su Capitalism Plus, Capitalism 2, Restaurant Empire, Seven Kingdoms, Seven Kingdoms: Adversaries, kao i Warlords Battlecry 3. Cena paketa iznosi devetnaest dolara, a u opticaju je nova i sveomiljena "što više igara, to veći popust" šema.

Na Impulse-u vas čekaju Tropico igre po cenama sličnim onima na Steam-u, kao i najbolje iz Iceberg Interactive kataloga - obe Darkness Within igre, te drugi i treći Dark Fall prodaju se za po 6.66 dolara (HA-HA, kapirate?). Na kraju, X3 Gold košta dvanaest i po dolara.

GamersGate ima raznoliku ponudu. Medieval 2: Total War košta dva i po dolara, Magicka se prodaje za tri i po, a Rome: Total War i Shogun: Total War za po četiri. Killing Floor košta 6.66, a Batman: Arkham Asylum sedam. Empire i Napoleon: Total War prodaju se za po osam dolara, dok Total War: Shogun 2 košta svega petnaest.


DotEmu je takođe usvojio sistem sa varirajućim popustom, te bi nabrajanje cena bilo besmisleno. U ponudi je deo Funbox kataloga - Eurofighter Typhoon, Guilty Gear Isuka, Hardwar, Solbringer, Normality, Slipstream 5000...

GetGames ovog puta rasprodaje simulacije - IL-2 Sturmovik 1946 košta dva i po dolara, From Dust jedanaest, Silent Hunter 5 petnaest, a Cities XL 2011 sedamnaest i po. Na kraju, Railworks 3 prodaje se za dvadeset tri i po dolara.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ukoliko proširite kolekciju nekim od pobrojanih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Купио сам Sanctum у оном IndieRoyale пакету(слична фора као HIB). Никако да се натерам да испробан игру а делује ми јако занимљиво.:)

    GOG почиње да ми иде на живце са овим новим системом попуста. Надам се да ће одустати од овога.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam za vas, ali ja čekam Božićne popuste. Samo ću ovaj novi HIB uzeti zbog Binding of Isaac.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!