3. ožu 2012.

Darksiders 2 najavljen, muziku radi Jasper Kyd

Ako ste imali prilike da uživate u apokaliptičnom naslovu Vigil Games-a koji je izdao THQ, onda vas je sasvim sigurno kao i mene obradovala vest nastavka. War je optužen za zločin koji nije počinio. Njegov brat, konjanik Smrti planira da spere ljagu tako što će lično da se obračuna sa svima. Sa primesama RPG sistema i poboljšane grafike, još većeg i fantastičnijeg sveta, nastavak obećava. Jedva ga čekam, a dotle ću da gledam trejlere kao i vi. Da, u prilogu su.



Način igranja navodno je malo drugačiji. Umesto nabildovanog War-a, Death je spretniji. Još će i da menja oklop ako ga prilagodimo sposobnostima. Mljac! Šteta što se prvi deo slabo prodao. Znam, smorili su malo oni promotivni videi muzike gore. Jasper Kyd ljudi, bez njega ni Assassins Creed ni Hitman ne bi bili ono što su danas. Ipak, evo vam i malo "akcije" na kraju. Apokalipsu čekamo za PC da se pojavi 26. Juna.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Meni sa slika Death izgleda jednako nabildovano i izgleda da se hrani isključivo steroidima kao i War.:D
    Inače nadam se da će igra imati bolje izbalansiranu težinu. Početak prvog dela je težak skoro na nivou DMC serijala a onaj džinovski šišmiš je bolesno težak boss i baš nefer urađen. A onda posle toga ostatak igre postane prelak i ne samo zato što nabudžiš Wara već su sledeći bossovi realno baš baš lakši. Isto se nadam da će biti manje backtrackinga jer su lokacije u kecu bile premale a morao si da se vraćaš u svaku nekoliko puta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Što vole da forsiraju ovaj ala Arthas anfas look... inače malo bezveze, mislio sam da je on skelet tj. da mu je to lice a na maska. Makar sam stekao takav utisak dok sam gledao gameplay trailere ranije.

    Ispašće na kraju da su sva četvorica od krvi i mesa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jesu. Nemrtvi nefilimi, polumagična bića. Njih četvorica ostalo od čitave "civilizacije". Pobili se međusobno. Samo to znam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Njih ČETVORO pošto je jedan konjanik žena. Samo War i Death su bazirani na četvorici konjanika iz biblije a drugo dvoje su originalne kreacije autora igre...
    Ako vas interesuje kako ostalo dvoje izgledaju http://www.destructoid.com/here-s-what-the-other-darksiders-horsemen-look-like-160250.phtml
    Inače Death će imati reaper form u kome će izgledati kao veliki skelet, to će funkcionisati kao chaos form iz keca...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam čuo da će ih biti PETORO kad izađe DLC "The Fifth Rider"

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao bre, pa da, Fury je žensko. Ispašće da omalažavam nežniji pol

    OdgovoriIzbriši
  7. Aha ima ženski, ima svega... verovatno će da šeta naokolo samo u tangi i BREASTtplate :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ako ti se ne sviđa artstyle i dizajn likova ti nemoj ni da igraš. Meni se ceo WoW look koji ove igre imaju baš dopada.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja sam načisto lupio sa tangom i breastplate-om i sad si me naterao da vidim likove... ladno sam bio u pravu :)

    Ko je rekao da mi se ne sviđa?
    Ima golotinje? Ne skidam se sa igre.

    *ba-dum-tsh"

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!