6. ožu 2012.

Left 4 Dead 2, Half-Life 2 i Team Fortress 2 uz Razer Hydra

Left 4 Dead 2, Half-Life 2 i Team Fortress 2 naslovi imaće punu podršku za Razer Hydra, "revolucionarni" PC kontroler. Sličan sistem je prihvatio jedan naslov koji smo skorije pomenuli u novostima. Dota2 i CS: Global Offensive će imati podršku za ovaj kontroler odmah po izlasku.

Valve je integrisao Sixsense MotionCreatorTM 2.0 softver u Steam, te su uspeli da ukomponuju mogućnost igranja sa preko 250 naslova. Kontroler zaista čudno izgleda što ćete primetiti iz slika, ali svi potrebni dugmići su tu. Potpuni osećaj trodimenzionalnog iskustva, analogna palica napravljena da lako leži pod palcem, četiri akciona dugmenceta sa sa svojim redosledom i posebno dugme za brže nišanjenje ("autoaim" ako ćemo preciznije) su najbitnije odlike ovog kontrolera. I naravno, polu-banana hvat koji ne bi trebao toliko da škodi ručnim zglobovima.






Ne znam zašto je tolika navala na ovo čudo, kada su tražili da se sredi podrška i za Mac i Linux platforme, jer meni lično samo padaju na pamet polomljeni zglobovi. Kako će iko CS da igra sa ovim? Nezamislivo mi je da iko pokuša i da se takmiči na turniru. Ono što je glavna boljka je cena kontrolera. U Razer Store-u se može nabaviti, za "samo" 99.99 €.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Nešto mislim da bi ovo mogao biti default kontroler za njihovu konzolu. Znam da je procurio onaj dizajn za njihov gamepad http://kotaku.com/5890372/is-this-valves-control-pad-design/gallery/1 ali to je izgleda staro nekoliko godina tako da je moguće da su ga u međuvremenu odbacili u korist ove Razerove sprave... Ovako bi pokrili i motion kontrole.

    OdgovoriIzbriši
  2. To sam i ja pomislio, možda isprobavaju da vide kako će da radi za PC. Ima i originalan dizajn koji je zaista lep, zeleno i crno. Mogli bi da ga iskoriste.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!