25. tra 2012.

Game of Thrones, nove slike


Cyanide nam šalje nove slike za akcioni RPG Game of Thrones. Pokazuju kako da svaki ofrlji napad protivnika preokrenete, pa da ga džvajznete protivnapadom. Sem toga, naručivanje Steam verzije je počelo, a ona donosi i pozamašnu količinu sadržaja. Jedno je sigurno, svako ko igru naruči dobija zvanični Prima Official eGuide.

Šta taj vodič još sadrži? Sve tajne iz igre, preko 40 interaktivnih mapa, detaljno uputstvo za igranje i kako da se dođe do svakog kraja (opa, ima ih više!), detaljne savete i napomene, više od 130 "kodeks" stavki, i još mnogo toga.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Čeka se, čeka... Očekujem da će igra biti odlična, da vidimo da li će Witcher dobiti pravog konkurenta u svetu dark fantasy akcionih RPGova. Inače mislim da je baš retardirano koristiti ove vodiče za RPGove pa bar za prvi prelazak.

    OdgovoriIzbriši
  2. A i trpanje tako velikog broja kodeks uputa je nepotrebno. Bar za one koji su makar prvu knjigu pročitali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Има ће више крајева!? Ова игра ће стварно бити прави убица! Једва је чекам!

    @Predrag Mihajlovic
    да, за први прелазак не користити упуства, а за остале што мање то боље

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma kakav PRIMA guide, za te pare moze da se uzme jos jedna igra. Nije mi jasno ko uopste baca pare na te gluposti -_-

    OdgovoriIzbriši
  5. Pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=SIHUpAyn7vA komentar je na nemačkom ali ovaj gameplay video je nov i igra stvarno izgleda super. Borba me jedino brine, liči na neku kombinaciju Witcher keca i Dragon Age 2 pa ćemo videti kako će to ispasti na kraju... Inače igraju na konzoli ali se vidi da je igra rađena za PC. Na 0.32 se vidi pravi starinski PCjevski dizajniran RPG inventar a to se danas retko viđa u multiplatform RPGovima. Biće ovo odlična igra...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!