2. tra 2012.

InXille + Obsidian * možda = Wasteland 2


Ukoliko ste u toku, onda zasigurno znate za ovaj neverovatan, možda i sudbinski spoj. Ako finansiranje za Wasteland 2 dostigne 2.1$ miliona, Chris Avellone iz Obsidian-a će uskočiti u celu priču kao bonus. Da li je iko više sposoban da napravi pravi postapokaliptični šejk osim stare ekipe koja to savršeno radi odavno?

Mislim da svi dugogodišnji ljubitelji znaju odgovor na to pitanje. Kako ima još 15 dana do kraja roka, iz petnih žila se molim da uspeju da dođu do te cifre. Blizu su. Inače, InXille radi na generalnom programiranju, tu se ništa ne menja. Chris Avellone će, ako dođe, raditi na onome što najbolje zna, priči i dizajnu (Fallout 2, Fallout: New Vegas, Icewind Dale i Planescape: Torment).


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ovo za Obsidian je već sigurno. Preći će ta 2.1 miliona i sigurno nakupiti još par stotina hiljada... Tako uvek bude sa ovim kickstarterima pa i ako sada uplate idu malo sporije doći će da ogromnog porasta pred kraj. Eno onaj kickstarter za old skul taktički FPS je dobio preko sto hiljada za samo par sati pre kraja kickstartera a činilo se da neće preći cilj, Shaferov kickstarter je nakupio nekoliko stotina hiljada i prešao puna tri miliona u poslednjem danu iako su isto uplate bile dosta ređe u poslednje dve nedelje.
    Inače super je što će Avellone biti zadužen samo za priču i dizajn pošto to najbolje radi. Obsidian nema pojma o programiranju što se vidi iz bagovitosti njihovih igara pa je dobro da ih drže podalje od tog dela igre.

    OdgovoriIzbriši
  2. A Bethesda je super odradila taj deo, jel da? :)
    Imaju više beta testera pa su i oni uspeli da useru, i to solidno. Ali u pravu si, Chris radi najbolje priču.
    Ipak, nadam se nekim ludim bagovima, bez toga će biti "nepotpuno" iskustvo.

    Fallout, ime/serijal/pojam, kao da je podlegao brutalnim psihoistorijskim tokom koga prate krize Harija Seldona. Da mi je neko rekao da će se ovo desiti nakon tolikih godina ne bih mu nikada poverovao.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bethesdine igre se igraju tek pola godine nakon izlaska, dok se ne akumuliraju patchevi. Pre toga se ne vredi zamarati.

    Mislis da je mozda Gygax ili neko napravio Zaduzbinu igara? :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. Kickstarter za još jedan potezni RPG...
    http://www.rockpapershotgun.com/2012/04/04/jordan-weisman-aiming-to-kickstart-shadowrun-returns/
    Čuo sam za pucačinu u istom svetu ali bila je dosta napljuvana kad je izašla i nisam bio u prilici da je igram. Ovde mi se sviđa ideja za svet
    Created almost 25 years ago, Shadowrun remains one of the most original and cherished role-playing settings. The game world’s origin story mashes-up the dystopian Cyberpunk future of a Blade Runner with the high fantasy creatures and races of a Lords of the Rings in an organic way that produces iconic characters, environments, and situations.
    Kickstarter ove igre izgleda dobro napreduje. Dobićemo još jedan old skul RPG i ovaj puta sa dosta originalnim settingom...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!