12. lip 2012.

E3 2012: Paradox predstavlja


Iako se E3 2012 završava, ne bismo mogli da zaboravimo najluđeg izdavača na sceni danas. Paradox Interactive je predstavio svoje najnovije igre: War of the Roses, Dungeonland, The Showdown Effect i A Game of Dwarves. U nastavku možete videti promotivne snimke za svaki od navedenih naslova, prikazanih na ovogodišnjem festivalu E3. Dobra zabava je zagarantovana kada se budu pojavili u prodaji.




War of the Roses je akciona igra koja vas stavlja u ulogu viteza, u istorijkom periodu čije ime nosi i sam naziv igre. Kuća Lankastera i kuća Jork su u ratu, dok igrači biraju za čiju stranu će se zauzeti. Iako singleplayer, ova igra će imati primarni fokus na multiplayer mogućnostima. Stiže krajem leta. Ne znam koji je godišnji period najbolji da nosite dvoručne mačekanje i teške oklope, ali za mene je to svaki dan.





Dungeonland vodi igrače u tajanstveni luna park, gde je svako slučajno izginuće jedan vid dobre zabave. U ovoj multiplayer strategiji vodite grupicu igrača koji su se nameračili da provale sve tajne tog parka, iako će neki zaginuti sigurno. Jedan igrač mora biti u ulozi Park Master-a, koji smišlja svakakve zamke i na razne načine pokušava da se reši neželjenih gostiju.





The Showdown Effect je 2.5D multiplayer akciona igra, gde se igrači međusobno napucavaju i ppokušavaju da u što boljem stilu jedni druge ukokaju. Zamislite da gledate neki deo Rambo filmova, dok u uglu stoji skala za skor. Ovaj naslov je upravo takav, tona oružja u džepu i nebrojeno olova koje treba sasuti na ekran.





A Game of Dwarves je kombinacija strategije i menadžerske simulacije u kojoj igrač kontroliše grupu patuljaka i njihovo naselje u pećini. Po priči, Princ patuljaka želi da pretraži kontinent i nađe razloge nekog velikog rata koji se dogodio. Veliko je pitanje šta će se sve naći ispod zemlje dok je kao igrači budemo kopali, jer drago kamenje i sjajne rude nisu jedino što čeka spavajući ispod tla.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ne znam koja ce od ovih igara biti bolja jer sve izgledaju veoma zanimljive, ali sto se tice promotivnih snimaka, patuljci su ubedljivo pobedili!
    Nisam znao da su ratovi zvezda ustvari kreacija zlih magova kojim je hobi da lome kasike :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!