6. pro 2012.

Hitman: Absolution, Deus Ex DLC


Šta dobijete kada ubacite u ćelavog ubicu implante iz igre Deus Ex? Gunther Hermann-a? Ukoliko ne pripadate velikoj većini, koja je bacila peglu posle objavljivanja ovog DLC paketa, savetujem vam da pogledate promotivni snimak u prilogu. Interesantno je (i prava šteta) da nemamo sečiva koja su bila skrivena u mehaničkim rukama protagoniste Human Revolution-a.



Kako je Square Enix trenutni izdavač ovih serijala, te igara koje su se nedavno pojavile, ovakav potez nije preterano iznenađujuć. Zanimljivo je da je igračima lakše da podnesu Šepardov ili Isakov oklop u nekom tamo kvazi RPG naslovu, nego implante u Hitman: Absolution-u.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Ahahahahaha koliko je dobro! :-D
    Ali ali... gde je skull gun?

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije novi Hitman uopšte loš kako su ga neki napljuvali! Nisam daleko odmakao pošto sam igrao AC3 kada je ova igra izašla a sada uživam uz novi Far Cry ali čim završim FC3 preći ću na Absolution! Ono što sam odigrao je bilo odlično, pitam se da li su oni iz PC Gamera igrali istu igru pošto tvrde kako je port loš i neoptimizovan a kod mene sasvim solidno radi i izgled odlično i sa tehničke strane i po dizajnu! Preporučujem svim fanovima serijala da ne obraćaju pažnju na slabije ocene nekih sajtova i da obavezno probaju igru. Ako pogledate ocene za prvi deo na Metacriticu videćete da su i njega pojedinci svojevremeno pljuvali a sada važi za kultnu igru...

    OdgovoriIzbriši
  3. 47: "I never asked for this." :D

    OdgovoriIzbriši
  4. hahahahha kakva je ovo zajebancija? :w00t:

    OdgovoriIzbriši
  5. Vec vidim i Dynasty Warriors DLC -_-

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!