19. stu 2013.

Huge Seal, nova indie rasprodaja

Studio Frozenbyte (Trine i Shadowgrounds serijali) po treći put je okupio indie izdavače i organizovao veliku rasprodaju pod nazivom Huge Seal. Putem ovog sajta biće podeljeni kuponi za popuste na kupovinu igara putem servisa Steam.


Kako funkcioniše - koristeći svoj Steam nalog prijavite se na sajt, zatim izaberete do 5 igara za koje želite kupone i njihove kodove aktivirate na Steamu kao što biste aktivirali bilo koju drugu igru (Games -> Activate product on Steam). Na sajtu je moguće pogledati koliki su procentualni popusti koje ove kuponi daju kao i kolika će biti finalna cena igre (doduše u dolarima). Glavna caka je da kupone koristite za nabavku igara za svoj Steam nalog. Svaki kupon koji ovako upotrebite vam vraća 1 kredit na Huge Seal sajtu a za svake tri igre koje kupite sebi dobijate još jednu gratis u vidu serijskog broja. Organizatori akcije tvrde da algoritam za odabir gratis igre prvo daje jednu od igara sa liste koju još nemate ali postoji šansa da dobijete i duplikat.

Sajt u ponudi ima kupone za tridesetak igara, od kojih je većina bila u Humble Bundle i sličnim paketima tako da je zgodna prilika da ugrabite naslov koji ste propustili na ranijim sniženjima. Našu preporuku zaslužuju FTL, Legend of Grimrock, Giana Sisters: Twisted Dreams, Awesomenauts i Trine 2 ali ni ostale igre nisu ništa manje vredne.

''Velika foka'' se završava 25. novembra a kuponi ističu dan kasnije. Da li planirate da nabavite neku od igara sa rasprodaje ili imate preporuku?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. La-mulana i Terraria za one koji vole platformere sa mnogo sadrzaja.
    The Swapper je jako dobar, ali sam ga presao za 6 sati.
    Evo ko ne voli kupone:
    http://www.steamgifts.com/giveaway/PShVw/ftl-faster-than-light
    http://www.steamgifts.com/giveaway/3IV76/mark-of-the-ninja

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!