9. lis 2010.

Vikend popusti, 9-10. oktobar 2010

Kao što je Walker napomenuo pre nedelju dana, rešili smo da vam svakog vikenda predočimo aktuelne rasprodaje koje se organizuju na platformama za digitalnu distribuciju. Zagazili smo u novi vikend, te su pred nama novi popusti. Ko šta nudi, i pošto?


Na Steam-u ovaj put možete kupiti kooperativni FPS Killing Floor i tower defense strategiju Sol Survivor upola cene (7,49 i 4,49 evra, respektivno). Tu su takođe i 30% niže cene za prvo proširenje za Guild Wars, Eye of The North, kao i Call of Duty: Modern Warfare 2 (koji vam svakako ne preporučujemo). Pored njih, u ponudi je i X Superbox (kolekcija strategija iz serijala X) sa neznatno sniženom cenom, kao i par "omanjih" naslova i DLC paketa.


Good Old Games nudi deset naslova iz Atari-jevog kataloga, među kojima su kultni serijal Master of Orion, te njegov fantazijski pandan Master of Magic. Za one koji nisu ljubitelji strategija, tu su stare dobre Blood pucačine, poslednji pošten Alone in The Dark i Outcast. Kupovinom svih deset ponuđenih igara ostvarujete popust od 50%, dok kupovina samo određenih naslova snižava cenu za 30%.

Najbolji deo ovonedeljne ponude na Impulse platformi čine odabrani Stardock naslovi, kao što su Demigod (5.99$), GalCiv 2 (8.95$), The Political Machine 2008, te paket sa proširenjima za Sins of a Solar Empire. Ljubitelje nemačke RPG škole će možda obradovati The Guild 2 sa svim proširenjima. Za starije, nostalgične igrače, dostupne su izvanredne Oddworld igre po veoma niskoj ceni (3.75$ svaka).

Ko voli kvalitetan horor, može da poseti The Adventure Shop i počasti se trećim delom Dark Fall sage, ili pak drugim delom igre Darkness Within. Obe koštaju po 12.99 dolara.


Na kraju, GamersGate daje 60% popusta na serijal nezavisnih RPG-ova Aveyond, kao i na grand strategy naslove Hearts of Iron 2 i Arsenal of Democracy. Podjednako sniženu cenu imaju i Blackwell avanture, Broken Sword 2 i 3, te zanimljivi platformer Gish. Pored ovoga, tu su i sva tri Sega Classics izdanja (portovi igara za Sega Mega Drive).

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Što se mene tiče, većinu igara iz ove ponude koje me interesuju već posedujem, te ću ovaj put najverovatnije samo stajati sa strane i posmatrati. Uživajte u vikendu, i javite nam šta ste kupili.

Ne zaboravite, sutra u 11h objavljujemo novo nagradno pitanje, te ćete biti u prilici da osvojite jedan od kačketa koje smo pominjali.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ah, Presearing Ascalon. Those were the days. :P Totalno nema veze sa tekstom, ali ima sa prvim shotom. :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!