7. svi 2011.

Vikend popusti, 7-8. maj 2011.

Ove sedmice mnogi nisu sačuvali ni dinara za vikend, iz prostog razloga što je na Steamu u toku "EA Sedmica" a D2D nudi Mount and Blade: Warband po užasno niskoj ceni. Ipak, ukoliko želite pregled popusta širom interneta, na pravom ste mestu.


Kao što rekoh, na Steamu je u toku "EA Week" pa je danas do 19h moguće uzeti Crysis za 3.74, Crysis Warhead za 2.5, ili oba u paketu za samo 5 evra. Posle 19h očekujemo da Dead Space (naša recenzija) bude snižen na 3.75 evra. Takođe, do ponedeljka u 19h možete da kupite naslove iz strateškog serijala Men of War po sniženim cenama. Prvobitni Men of War je 4.5 evra, Red Tide košta 6.8 (oba zajedno su 10.2e), Assault Squad koji je DeCoy nedavno opisao je 10.2 evra, a kolekcionarsko izdanje čitavih 18.2 evra.


Good Old Games nudi paket od pet Atarijevih strategija sa popustom od 50% ako ih uzmete sve zajedno, ili samo 30% ukoliko kupujete pojedinačne igre. Pravi ljubitelji ovih klasika verovatno će uspeti negde da iskopaju 11 evra za paket koji sadrži Master of Magic, 3 različite Master of Orion igre, te dva Total Annihilation naslova sa svim proširenjima. Pojedinačna ostvarenja kreću se od 4.5 do 6.5 dolara.


Impulse ovog vikenda nudi po ceni od 5 dolara igre Trainz Classic 1 i 2, Trainz Classic 3, te RPG po imenu A Farewell to Dragons. Bolji izbor ipak su naslovi iz The Guild serijala (npr. Renaissance, naša recenzija je ovde), ili Kings Bounty: Crossworlds (naša recenzija), za 10 dolara.


Direct2Drive ima gomilu sniženja, a za svaku igru možete da upotrebite i naš kupon koji će skinuti dodatnih -15% sa cene. S obzirom na to da su cene u dolarima, igre kupljene na ovom sajtu izađu još povoljnije. Za početak, tu je promocija Capcom igara koje su snižene za 50%, pa se tako Flock i Age of Booty mogu uzeti za 5 dolara, Devil May Cry 4 za 10, Resident Evil 5, Street Fighter 4, Dark Void i MotoGP 08 za 15, te Dead Rising 2 i Lost Planet 2 za 20 dolara. To znači da, računajući kursnu razliku i naš kupon, Dead Rising 2 možete da uzmete za 12 evra, a SF4 za manje od 10!

Pored njih, tu je i Mount and Blade Warband za 6 dolara, te mnoštvo naslova po ceni nižoj od 10 dolara (70+ stranica, pa pregledajte sve).


DotEmu pravi rasprodaju Strategy First naslova, pa su svi sniženi u pola cene! Flatout je 3.14, a Flatout 2, Disciples II Gold (naša recenzija), Jagged Allienace 2 Gold, Patrician III i Sacred Gold su 3.74 evra.


Na koncu, GamersGate ovog vikenda na sniženju drži 81 igru. Većina je za korisnike Apple Mac OS/X, ali bismo izdvojili Lara Croft and the Guardian of Light za 6 dolara, Max and the Magic Marker (naša recenzija) za 5, te zabavnu logičku igru QuantZ za 4 dolara.

Ukoliko smo nešto propustili (a jesmo, jer sam izbegavao nepoznate ili suviše skupe igre), slobodno napišite u komentarima. Takođe možete da se pohvalite i ako nešto pazarite. Srećan lov!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Хрчак је довукао пакетић Crysis-а, Tomb Raider Underworld и Guardian of Light. А који дан раније узех N4S SHIFT и Undercover. Ваљда је то довољно „из буџета“ за овај месец :O

    Да имају деца шта да играју на летњем распусту :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Doadajte i D2D rasprodaju preordera, -25% uz kupon: sizzle

    http://www.direct2drive.com/promos/weekend/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam uzeo PvZ Goty,Syberia i ME1 ove nedelje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan vikend uzeo sam nfs undercover i nadam se C&C serijalu u nedelju ili bf2

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sve čekam Mirrors Edge da bude 2 ili 2.5 evra, ali počinjem da sumnjam da će ga nuditi ovaj put. Uzeo sam zato Warhead za 2.5, dobio uz njega besplatno Crysis Wars i još mi drug kasnije pokloni prvobitni Crysis... Vanzemaljaca za ubijanje sad imam dovoljno za narednu godinu :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!