3. ruj 2011.

Vikend popusti, 3-4. septembar 2011.

Oh radosti, eto nama vikenda opet. Ko bi rekao? Ovonedeljna ponuda pokazala se kao jedna od tanjih, tako da možete da date oduška novčanicima. Ipak, našli smo ponešto, pa bacite pogled ako ste željni kupovine...

Steam organizuje veliku Call of Duty rasprodaju, propraćenu vikendom besplatnog igranja CoD: Black Ops. Call of Duty, CoD: United Offensive i CoD 2 prodaju se za po deset evra. Sledi CoD 4: Modern Warfare koji se prodaje za dvanaest i po, te CoD: World at War koji košta petnaest evra. Osim toga, tu je The King's Crusade za svega šest evra, te Delve Deeper, koji će do večeras u 19h koštati dva.

Call of Duty

Good Old Games ovog puta nudi paket od sedam igara, čija je cena duplo niža nego inače, bilo da odlučite da ih kupite sve zajedno ili tek poneke. Tu su Commandos Ammo Pack, Commandos 2+3, Constructor, Mob Rule, Imperial Glory i Praetorians. Cena paketa je dvadeset dolara, dok cene pojedinačnih igara idu od tri do pet dolara.

Impulse prevazilazi samog sebe - ako ste zainteresovani, čeka vas Modern Warfare 2 po ceni od petnaest dolara.

GamersGate se oporavlja od četiri nedelje duge letnje rasprodaje, te je ponuda ovog puta slabija. Vigil: Blood Bitterness i Chains koštaju po 1.25 dolara, Shadowgrounds se prodaje za dva i po, Shadowgrounds Survivor za tri i po, a Nikopol za pet.

Direct2Drive ovog puta nudi šest povećih paketa na povećem sniženju. Na žalost, samo jedan od njih nam je dostupan (ujedno i jedini koji zaista vredi para) - Paradox Bundle sadrži igre Magicka, M&B: Warband, M&B: With Fire And Sword, Pride of Nations i Hearts of Iron 3, po ceni od trideset dva dolara. Ako odlučite da kupite nešto u ovoj prodavnici, možete da iskoristite naš kupon za dodatnih 15% popusta.

With Fire And Sword

Na DotEmu vas čekaju Darkstar One, The Abbey i FlatOut 2 za po tri evra i sedamdeset pet centi. Prate ih UFO: Afterlight, Loki, Silverfall, Runaway 2 i Fantasy Wars, svaki za po pet evra.

GetGames drži istu ponudu kao i prethodnih puta - u ponudi su King's Bounty: The Legend, Men of War, Serious Sam: The First Encounter, Serious Sam: The Second Encounter i Stonghold svaki za po dva dolara. Slede Deus Ex GoTY, Disciples 2 Gold, Jagged Alliance 2 Gold, Overlord 2 te Sacred Gold, koji koštaju po tri dolara. Na kraju, tu je i Red Orchestra, koji se prodaje za deset dolara.

Na sajtu Desura ovog puta možete da kupite Breaking The Rules po ceni od dva i po dolara, Blocks That Matter za pet, ili Stellar Impact za trinaest i po.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim od pomenutih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!