8. svi 2012.

Kickstarter kampanja Jane Jensen ispunila uslov


Pinkerton Road je počeo sa neuobičajenom Kickstarter kampanjom. Umesto da traže pažnju isključivo za jedan naslov, promovisanjem ulaganja u njihov razvojni studio koji će praviti nekoliko avantura, Jane Jensen i njen muž uspeli su da dostignu zadatu cifru od 300.000 dolara. Ostalo je još jedanaest dana do zvaničnog kraja kampanje, Moebius se uveliko pravi, a druga avantura već je najavljena. Usput, promovišu i neke dodatke za Gabriel Knight. U nastavku slede promotivni snimci "iza scene".

Džensenka je najpoznatija po serijalu Gabriel Knight, tako da je za iskrene ljubitelje sačuvala najbolje. Za $50 dobijaju se dva Gabriel Knight elektronska romana. Za $200 i više biće dostupni "design bibles", sveobuhvatni materijali i reference koji su korišćeni za razvijanje Gabriel Knight serijala. Ipak, za $500 srećni će dobiti jedinstvenu Sins of the Fathers skicu, koju su potpisali Jane i bivši Sierra-in ilustrator John Shroades. Ovo su samo neke od nagrada, više o njima na zvaničnoj stranici kampanje. Sve ovo je uključeno u kampanju, tako da za te pare svejedno dobijate jednu ili više avantura od tri koje su najavljene da će uraditi do 13. juna 2013. godine.

Unapred se izvinjavam onima koji imaju slabije konekcije, ali bi zaista bilo glupo da ne vidite svaki promotivni video kada su već dostupni.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Tako mi je zao sto nisam uspeo da skupim pare za ovo... :-( Nista, kako budu izlazile igre tako cu ih uzimati.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!