8. lip 2012.

E3 2012: Ubisoft-ove igre


Verovatno najposećeniji i najbolji nastup na ovogodišnjem festivalu E3 2012 imao je Ubisoft. Osim što su zapanjili publiku kada su prikazali hakersko-akcioni naslov Watch Dogs, uspeli su da je održe u zaprepašćenju kada je izleteo nov sadržaj za još dva naslova. Pogodili ste koji su? Assassin's Creed 3 i Far Cry 3 slike i snimci slede u nastavku, uživajte!




Assassin's Creed 3, pored skorašnje male zapetljancije oko "autorskih prava", biće sigurno objavljena 30. - 31. oktrobra ove godine na svim vodećim platformama. U ulozi smo Connor Kenway-a, čija je majka Mohikanka, a otac Britanac. Priča nas vodi kroz razdoblje Američke Revolucije. Naravno, na tom putu ćemo sretati mnoge istorijske ličnosti, učićemo kako da baratamo urođenim sposobnostima, a na kraju možda i dobijemo nešto više od običnog kliširanog završetka. Ono što ovaj deo razlikuje od tipičnog gradskog parkura, kao iz prethodnika, jeste "zov divljine" tj. snalaženje po šumama u raznolikom prirodnom okruženju, koje izgleda prelepo u novom pokretaču Anvil Next. Tomahavk za poneti takoreći, jer češće idemo u izlet. Iskusićemo još mnogo toga osim tarzanisanja po drveću u nindža-stilu, poput borbe na brodu, hvatanje i korišćenje predmeta u trku i zanimljiv multiplayer.
















Ah, pucačina-ludorija iz prvog lica. Protagonista naslova Far Cry 3 jeste Jason Brody, momak koji se našao na letovanju u pogrešno vreme. U stvari, kada odgledate snimak možda vam i neće izgledati da je to "baš" tako loše. Mesto dešavanja je čudnovato tropsko ostrvo, na kome svako na kraju poludi od neke vrste šizofrenije. Dok ste u potrazi za svojom devojkom koju je kidnapovao manijakalni Vaas "Crnogorac" Montenegro, usput ćete se upoznati sa prirodom ostrva i tog ludila od koga većina pridošlica pati. Stra'obalan provod je zagarantovan, jer pored ekstravagantnog ispaljivanja tone olova, biće prisutno dosta dobrih žen(s)ki, ali patićete i od raznih vrsta intoksikacija. Zabeležite ovo kao ideju za momačku žurku. Neko će reći "Hej, pa ovo može da bude kao Dead Island, samo bez zombija!". E, pa da znate da niste previše pogrešili, jer kada vidite i co-op kampanju za do 4 igrača, koja služi kao zasebna nadogradnja na igru i još jedan vid mogućnosti za multiplayer, biće vam jasno da treba da se skupi dobro društvo za lud provod na još luđem ostrvu.













Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Džungla, ali ne i toliko crnaca! Dobro. poslužiće. Bitno je da vidno ima Co-op?

    OdgovoriIzbriši
  2. Избор слика је одличан.

    OdgovoriIzbriši
  3. moram reci da sam primetio da far cry 3 ima takvu glasovnu glumu da je pojam

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!