13. stu 2010.

Vikend popusti, 13-14. novembar 2010.

Zagazili smo u novi vikend, te bi bio red da se pozabavimo sniženjima i rasprodajama koji nas čekaju. Ovonedeljni izbor nije preterano šarolik, ali verujemo da će se za svakoga naći barem po nešto. Krenimo ustaljenim redosledom...



Ponuda na Steam-u je ovog puta u najmanju ruku jadna. Ljubitelje kartičnih igara bi mogao obradovati naslov Guardians of Graxia, koji je moguće kupiti za devet evra. Na žalost, odsustvo multiplayer podrške ne uliva mnogo poverenja. Ove nedelje, glavni adut najveće online prodavnice je Risen, akcioni RPG poznatog tima Piranha Bytes, dostupan po ceni od petnaest evra.


Good Old Games nudi paketić sastavljen od igara iz kataloga nemačkog izavača JoWood. Ponudu sačinjavaju Alien Nations, Aquanox 1 i 2, Dark Fall 1 i 2, Gothic 2 Gold Edition, The Guild Gold Edition, The Nations Gold Edition, Neighbours from Hell Compilation, Painkiller Black Edition, Panzer Elite Special Edition i Spellforce Platinum. Popust koji ostvarujete kupovinom celog paketa iznosi 50%, dok kupovinom pojedinačnih naslova štedite 30%. Kao i prethodnih nedelja, cena celog paketa je visoka (četrdeset pet dolara), dok je ušteda na pojedinačnim igrama premala. Ako vam ništa drugo ne zapadne za oko, vratite se na GOG.com. U suprotnom, ne posežite za novčanikom.

Na Impulse-u vas ovog puta očekuju Space Rangers za pet dolara i Majesty 2 po ceni od sedam i po. "Za samo 9.99" ovoga puta možete kupiti odlične igre kao što su Neighbours from Hell Pack, Port Royale 2, Patrician 3 i Space Rangers 2. Ako ste spremni da izdvojite petnaest dolara za užitak, čeka vas East India Company Collection. Ljudi sa Impulse-a su ove nedelje, očigledno, odlučili da obraduju ljubitelje upravljačkih simulacija.

The Adventure Shop trenutno organizuje rasprodaju nazvanu "Indie game week". Na žalost, ova indie nedelja izuzetno je siromašna. Od ponuđenih naslova, izdvojili bismo fantastični Machinarium po ceni od trinaest dolara.


Na kraju, u poseti GamersGate-u možete kupiti Mata Hari, p&c avanturu, za četiri dolara. Za dolar više, čekaju vas Safecracker (preporuka), ili neki od tri Splinter Cell naslova (prva igra iz serijala, Chaos Theory i Double Agent). Po ceni od deset dolara, možete se častiti nekom "Šerlok Holms protiv..." igara, ili pak strategijom Company of Heroes. Whispered World je ponovo (ili i dalje?) na sniženju, i košta svega petnaest dolara.

Sve u svemu, ako vam kućni budžet to dopušta, ima kvalitetnih igara na sniženjima ove nedelje. Ipak, na vašem mestu bismo se suzdržali i sačekali dvadeset peti novembar, kada se u Americi slavi Dan zahvalnosti. Verujemo da će veliki online trgovci tim povodom organizovati lepe rasprodaje, te da je verovatno bolje sačekati. Ako ništa drugo, bliži se Nova godina, a ako tada ne budete imali nekoga da vas zauzda pri kupovini, neka vam je bog u pomoći.

Ako se odlučite da priuštite sebi nešto ovaj put, javite nam šta ste kupili putem komentara. Kao što je već postao običaj, sutra u 11h postavljamo novo nagradno pitanje i poklanjamo još jedan Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Hehe, mene najčešće zauzdava novčanik. Ja kažem "mogli bismo uzeti ovo" a on kaže "nema, prazan sam!" :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene u poslednje vreme češće zauzdava inat nego novčanik. Naročito kad je GOG u pitanju. Izbezobrazili su se otkad su vaskrsli...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!