26. ožu 2011.

Vikend popusti, 26-27. mart 2011.

Vreme je da još jednom razgrnemo šljašteće reklame za trista sedamdeseti nastavak serijala Need for Speed ili Call of Duty, te vam skrenemo pažnju na igre koje zapravo vrede, a koštaju manje od ulaznice za sajam erotike.


Steam ponovi nudi vikend besplatne zabave. Ovog puta, radi se o igri Lead & Gold: Gangs of the Wild West. Možete da je preuzmete odavde, a ako vam se svidi i da je kupite, za samo dva evra i dvadeset pet centi. Lično, nikada je više neću uključiti, samo zato što su autori neopisivo lenji - podršku za posvećene servere su dodali tek tri meseca po izlasku igre (pre čega je bila bukvalno neigriva), a podršku za brzo uparivanje na njima tek sada, godinu dana kasnije! Ako zanemarimo moje traume, igra sama po sebi nije loša. Ako imate prijatelje, možete kupiti četiri primerka za malo manje od sedam evra. Pored toga, tu su i The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut za osam, te Neverwinter Nights 2 Platinum i Ghostbusters za po deset evra.

Jedini pravi izbor... The Witcher

Good Old Games nudi paket od šest Enlight-ovih igara. Kupovinom celog paketa dobijate 60% popusta, a pri kupovini pojedinačnih naslova sniženje iznosi 40%. U ponudi su Capitalism Plus, Capitalism 2, Restaurant Empire, Seven Kingdoms: Ancient Empires, Seven Kingdoms 2 i Warlords: Battlecry 3. Paket košta devetnaest dolara, dok pojedinačne igre sežu od četiri do šest. Ako ste pri parama, slobodno uzmite ceo paket, nećete se pokajati.

Ponuda na Impulse-u je, jednom rečju, jadna. Full Spectrum Warrior Complete Pack dostupan je za deset dolara, a pored njega, tu su i Black Mirror 2 po ceni od petnaest, kao i Gray Matter za dvadeset.

Tema dana: grudi...Gray Matter

The Adventure Shop se povampirio bez ikakve pompe - jedina igra vredna pomena je Dark Fall: Lights Out, koja se prodaje po ceni od sedam i po dolara.

GamersGate ulazi u treću nedelju rođendanskog slavlja. Kao i uvek, milijarde igara koje su na sniženju složili smo po ceni, idući od najniže ka najvišoj. Za svega dolar i dvadeset pet centi možete kupiti Jagged Alliance, a za dolar i po Flatout. Freedom Force vs the Third Reich košta dva dolara, a Al Emmo, Ankh 2, Flatout 2, Lead and Gold, Oddworld: Abe's Exodus, Oddworld: Abe's Oddysee i Shadowgrounds po dva i po. U kategoriji ispod pet dolara nalaze se i Ankh 3 i Disciples 2: Gallean's Return po ceni od 3.75, kao i Spellforce Platinum, koji košta četiri dolara. 

[uzima vazduh]

Slede Culpa Innata, Flatout Ultimate Carnage, Jagged Alliance 2 Gold, Nikopol, Sherlock Holmes vs Arsene Lupin, Syberia, Syberia 2, Titan Quest i Titan Quest: Immortal Throne, svaki za po pet dolara. Ako imate šest dolara pri ruci, moći ćete da pazarite Crusader Kings Complete ili Tomb Raider Anniversary, a za dolar i po više tu su Disciples Platinum, Far Cry 2 i Lara Croft and the Guardian of Light. Za osam dolara moguće je kupiti King's Bounty: Armored Princess, Men of War: Red Tide ili Tomb Raider: Underworld. Okruglo deset dolara otključava Battlefield Bad Company 2, Call of Juarez 2: Bound in Blood, Cities XL ili Spellforce 2 Gold. Jedino što možemo da preporučimo u kategoriji preko deset su Runaway: A Twist of Fate koji košta petnaest dolara, kao i Footbal Manager 2011, po ceni od dvadeset.

King's Bounty: Armored Princess

Direct2Drive je ovog vikenda na steroidima. Pre svega, možete ostvariti 20% popusta na bilo koji naslov, unošenjem kupona "marchmadness" pri kupovini. Tu je, zatim, sniženje od 50% na sve Luxor igre, koje sada koštaju između tri i po i pet dolara. Slede Aliens vs. Predator i DiRT 2  za po pet dolara, Alpha Protocol za šest (ako volite "takve stvari"), te Batman: Arkham Asylum GoTY za sedam i po. GRID i Blur koštaju po deset dolara, a Football Manager 2011 dvadeset.

Na kraju, tu je i Heroes of Newerth, koji se ovog vikenda na matičnom sajtu prodaje po ceni od deset dolara.

To bi bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim finim naslovom, ne zaboravite da se pohvalite putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Znate li koliko će dugo trajati ovi popusti na Steam-u? Izuzetno me privlači ova NWN2 ponuda, ali nemam trenutno ništa na kartici. :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Cini mi se da Witcher i NWN2 snizenje traje vec 5,6 dana,pa ne verujem da ce biti na snizenju i sledece nedelje.Ja sam Witchera uzeo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Damn. Možda uspem da ga zgrabim u ponedeljak ako budem bio dovoljno brz.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako trajeg tokom celog vikenda, znači da imaš fore do ponedeljka popodne. Kad tačno, to već ne znam. Ali sigurno ga pre 12-13h neće skloniti.

    OdgovoriIzbriši
  5. A koliko je ulaznica na sajam erotike?

    OdgovoriIzbriši
  6. E da, preskočio si R.U.S.E. za 15$ na GG, dobra je igra za te pare, posebno multi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ulaznica je 30-40e za oba dana, ako me izvori ne lažu. Budimpeštanski, naravno, ne ovo domaće čudo. :)

    Hm, da, promakao mi je. Hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. "Ako imate prijatelje..." omg xD

    OdgovoriIzbriši
  9. Ima super naslova, bar da je takvo i finansijsko stanje :D
    Valjda cu se jednom dokopati te Syberie..

    OdgovoriIzbriši
  10. Uspeo sam, u poslednjem trenutku, NWN2 is mine!
    Sada imam šta da igram dok čekam DLC/EP za DA2 (haters gonna hate :P).

    OdgovoriIzbriši
  11. Haha, provukao si se kroz iglene uši, svaka čast. :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!