21. svi 2011.

Vikend popusti, 21-22. maj 2011.

Vreme je za trošenje! Spremite kartice, pa da zajedno, uz jutarnju kafu pregledamo aktuelne rasprodaje. Ponuda je ovog puta više nego zadovoljavajuća, te će se verovatno za svačiji ukus naći ponešto.



Čelnici Steam-a su došli do zaključka da je organizovanje rasprodaja dva puta nedeljno previše mlako, te su počeli da stavljaju po jednu igru na popust svakog dana. Večeras do 19h, u ponudi je Sniper: Ghost Warrior za sedam i po evra. Ipak, u centru pažnje je Rift, čija je cena snižena za 33%, te sada košta trideset tri i po evra. U cenu igre je uračunato i mesec dana pretplate. Osim toga, na sniženju su Plain Sight po ceni od dva i po evra, EVE Online: Incursion za pet, kao i obe Syberia igre za po sedam evra i dvadeset centi. Tu su još i APOX koji košta sedam i po evra, kao i Cities in Motion, čija cena je snižena na šesnaest.

Rift

Good Old Games nudi paket igara iz Anuman-ovog kataloga, čije su cene snižene za 50%, bez obzira na to da li se odlučite za ceo paket, ili pojedinačne naslove. U ponudi su Amerzone, Haegemonia Gold, Iron Storm, tri Megarace-a, Still Life, te obe Syberia-e. Cena paketa iznosi trideset i šest dolara, dok cene pojedinačnih naslova idu od tri do pet dolara.

Impulse otvara rasprodaju prvom Painkiller igrom, koja košta bednih dva i po dolara. Tu su i ostali naslovi iz serijala, ali svi znamo da samo People Can Fly ume da napravi dobar Analgetik. Tu je zatim strategija AI War - osnovna igra prodaje se za deset dolara, dok proširenja koštaju od dva i po do pet. Magicka je takođe na popustu, sa cenom od pet dolara. Na kraju, tu je Men of War za sedam i po dolara.

The Adventure Shop je vaskrsao po ko zna koji put, sa solidnom ponudom (za promenu). Nude Dark Fall: The Journal za devet dolara, te Rhem Trilogy, Cupla Innata, Sinking Island i Runaway: The Dream of The Turtle za po deset. Sa petnaest dolara u novčaniku možete kupiti Darkness Within 2: The Dark Lineage, Dark Fall: Lost Souls ili Syberia Pack.

Pelene uopšte nisu loša ideja...Dark Fall: The Journal

GamersGate ove nedelje odmara. Od igara vrednih pomena, tu su prvi Splinter Cell, Chaos Theory i Double Agent za po četiri dolara (ako volite "takve" stvari), te Bionic Commando Rearmed za pet. Osam dolara je dovoljno za Splinter Cell: Conviction, dok su za po deset dostupni Dead Meets Lead, Devil May Cry 4, MotoGP 08 i Lost Planet: Extreme Condition. Fantastični Revenge of The Titans prodaje se za malo više od jedanaest dolara, a Street Fighter 4 za petnaest.

Direct2Drive se takođe oporavlja. U centru pažnje je D2D Indie Sack Pack Vol.1, koji sadrži igre Machinarium, Lume, The Tiny Bang Story, Outpost Kaloki i Cloning Clyde, a košta dvadeset dolara. Tu je zatim Gratuitous Space Battles po ceni od jedanaest i po dolara, sa proširenjima koja koštaju po tri. Ako vam je nešto od ovoga zapalo za oko, možete iskoristiti i naš kod za dodatnih 15% popusta.

Machinarium

Na kraju, DotEmu nudi razne naslove iz Kalypso kataloga. Prve tri Broken Sword igre (Shadow of The Templars, The Smoking Mirror i The Sleeping Dragon) koštaju po dva i po evra, dok svi bitni delovi serijala Commandos (Behind Enemy Lines, Beyond The Call of Duty, Men of Courage) koštaju po tri. Za tri evra je takođe moguće kupiti Imperial Glory ili Praetorians. Tu je i Tropico Reloaded, koji košta pet evra.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da proširite kolekciju, javite nam putem komentara šta se kupili, te podelite radost sa nama.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!