10. ruj 2011.

Vikend popusti, 10-11. septembar 2011.

Ove nedelje rasprodaje su po mom ukusu - na tapetu je veoma mali broj pažljivo probranih igara. No, nisam ja bitan - bitni ste vi. Moje je samo da vam skrenem pažnju na lepe naslove kojima biste mogli da proširite kolekciju a ne zažalite.

Na Steam-u vas čeka Civilization 5 po ceni od dvanaest i po evra. Jeftiniji od toga sigurno neće biti još koju godinu. Need For Speed: Shift i Need For Speed: Undercover prodaju se za po pet evra, mada ih ne preporučujem. S druge strane, Safecracker će do večeras u 19h koštati dva i po evra, a njega svakako mogu da preporučim.

Civilization 5

Good Old Games rasprodaje Apogee naslove. Blake Stone: Aliens of Gold, Blake Stone: Planet Strike, Duke Nukem 3D, Duke Nukem: Manhattan Project i Rise of The Triad prodaju se upola cene, bez obzira na to da li ih kupujete zajedno ili ponaosob. Cena paketa je petnaest dolara, dok pojedinačne igre koštaju po tri.

Impulse nudi razne divne strategije. Sword of The Stars Complete prodaje se za četiri dolara, Theatre of War za šest, a Gratuitous Space Battles za osam. Tu su zatim Warhammer 40K: Dawn of War 2 koji košta deset dolara, te Company of Heroes Gold koji košta petnaest. Na kraju, Men of War Bundle (osnovna igra, Assault Sqaud i Red Tide) se prodaje po ceni od osamnaest dolara.

Men of War: Assault Squad

GamerGate organizuje rasprodaju naslova iz serijala ArmA. Cene se kreću od dva i po do petnaest dolara, pa tako ArmA Gold i ArmA 2 koštaju po pet, dok Operation Arrowhead košta deset.

Direct2Drive ne izdvaja posebne naslove, već nudi 10% popusta na bilo koju igru iz ponude, uz kupon "WATULUKNGAT".

Na sajtu Desura možete da kupite igru Breaking The Rules za dva i po dolara, Bipolar za četiri, Stellar Impact za trinaest i po ili Soldat za dvanaest.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju ovog puta, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Civ V je već bio jeftiniji i to pre neku nedelju na GG-u valjda, za 7.5 evra. Tako da se ne zaležete džabe, ionako ne vredi tih para.

    OdgovoriIzbriši
  2. Civ V je barem u ovome rekorder. Ni jedna igra iz "AAA" ekipice nije bila tako često na popustu na Steamu za manje od godinu dana od izlaska.

    OdgovoriIzbriši
  3. Što dovoljno govori o kvalitetu i prodaji iste ;)

    Elem, ima daily deal na Steamu, Elven Legacy za 1.5 evra

    Rankov opis:
    www.igrorama.com/2011/08/elven-legacy-collection-recenzija.html

    OdgovoriIzbriši
  4. e jes' mi drago što nemam para :)
    inače bih morao sve da ih potrošim

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!