19. stu 2011.

Vikend popusti, 19-20. novembar 2011.

Doživeli smo još jedan vikend, što znači da nas čeka još jedna tura jeftinih igara. Ponovo ću vas podsetiti - "Crni petak" je sledećeg petka, te je verovatno najbolje da se suzdržite. Za one koji ipak ne žele da im ja budem finansijski konsultant pripremili smo vodič kroz ovonedeljnu ponudu.

Steam organizuje vikend besplatnog igranja igre Magicka. Uz njega ide i popust, te osnovna igra košta dva i po evra, dok paket koji sadrži i sve moguće dodatke košta šest i po. Super Meat Boy slavi svoj prvi rođendan, te je tim povodom na sniženju paket koji sadrži sve igre čiji su se likovi pojavili u ovom naslovu. Cena paketa je dvadeset dva i po evra, a u njemu se nalaze Aquaria, Bit.Trip Beat, Bit.Trip Runner, Braid, Gish, Half Life 2, Machinarium, Super Meat Boy, VVVVVV, World of Goo, kao i muzika napisana za neke od njih. Da nemam sve nabrojane igre, ovaj paket bi bio najveće iskušenje ovog vikenda. Na kraju, tu je i RUSH koji će do večeras u 19h koštati dva i po evra.


Good Old Games nudi 60% popusta na 1C paketić, bez obzira na broj kupljenih igara. U ponudi su Fantasy Wars, King's Bounty: The Legend, Space Rangers, Space Rangers 2, Star Wolves, UFO: Afterlight, UFO: Aftermath i UFO: Aftershock. Cena paketa iznosi trideset dolara, dok se cene pojedinačnih naslova kreću od dva i po do četiri dolara.

Na Impulse-u možete da kupite Neverwinter Nights Diamond za pet dolara, koliko košta i Warhammer 40K: Dawn of War Gold. King Arthur i Hearts of Iron 3 se prodaju za po šest dolara, dok The King's Crusade košta devet. Za deset dolara možete da kupite Age of Wonders Trilogy, Tropico Trilogy ili Rift. Na kraju, Gratuitous Space Battle CE košta dvanaest i po dolara, a AI War Alien Bundle petnaest.

Za svega dva dolara, na sajtu GamersGate možete da kupite Cogs ili neku od dve epizode Penny Arcade Adventures, dok za dva i po možete da birate između Vizati, Chains i Celestial Mechanica. And Yet It Moves i VVVVVV se prodaju za po tri i po dolara, dok Just Cause i Machinarium koštaju po četiri. Po ceni od pet dolara čekaju vas Anomaly: Warzone Earth, Braid, Gish, Tiny Bang Story, World of Goo, Just Cause 2, The Ball i Fate of The World. Za dolar više, tu je Zeno Clash. Super Meat Boy i Bastion se prodaju za po sedam i po, a Frozen Synapse za osam. Na kraju, Crayon Physics Deluxe košta devet dolara.

Anomaly

DotEmu nudi Kalypso paketić, uz "što više igara, to niža cena" šemu. Pored hitova kao što su Stronghold i Tropico, čekaju vas i serijali Creatures i Cultures.

GetGames nudi Assassin's Creed 2 po ceni od sedam i po dolara, za sve one koji su ga propustili prošlog vikenda. Pored toga, simulacije su i dalje tu - IL-2 Sturmovik 1946 košta dva i po dolara, From Dust jedanaest, Silent Hunter 5 petnaest, a Cities XL 2011 sedamnaest i po. Na kraju, Railworks 3 prodaje se za dvadeset tri i po dolara.

Na sajtu Desura čekaju vas Retention za jedan dolar, Steel Storm: Burning Retribution za dolar i dvadeset pet centi, Hacker Evolution: Untold za dva i po, te Hacker Evolution: Duality za dvanaest i po.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim od navedenih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!