20. stu 2010.

Vikend popusti, 20-21. novembar 2010.

Već je u više navrata dokazano da niske cene privlače ljude, terajući ih da kupuju čak i stvari koji im nisu potrebne, ili ih možda zapravo i ne žele. Upravo zbog toga velike internet prodavnice prave rasprodaje svakog vikenda. Međutim, pravo ludilo počinje tek sa prazničnim popustima. Stoga je svaki praznik dobar povod da se spuste cene i namame mušterije. Sledeći na redu je Dan zahvalnosti, a neki su već počeli da ga slave...



Na Steam-u vlada (nadamo se, barem) zatišje pred buru, te izbor igara na sniženju i nije za pohvalu. Treći deo Alien Breed sage je dostupan po ceni od osam evra, što je svega 10% niže od uobičajene. Ako mislite da je ovo mnogo, a ne gori vam pod nogama, sačekajte par meseci - sigurno će biti i bolje ponude. Za jedan evro više, tu je Clones, koji autori od milja zovu "evolucijom Lemmings mehanike", kao i svemirska pucačina Ion Assault. Za obe igre važi isti savet kao i za Alien Breed.


Čini se da sajtu Good Old Games prodaja paketa ide odlično, jer je svaki sledeći skuplji od prethodnog. Ove nedelje, u pitanju je sedamnaest igara iz Ubisoft-ovog kataloga. Kao i nekoliko poslednjih puta, kupovinom celog paketa ostvarujete 50% popusta, dok kupovinom pojedinačnih naslova dobijate 30%. Tako cena paketa iznosi osamdeset i četiri dolara, dok pojedinačne igre koštaju sedam. U ponudi su Beyond Good and Evil, Chessmaster 9000, Driver: Parallel Lines (klonite ga se kao đavo krsta), Far Cry, Heritage of Kings: The Settlers, prve tri igre iz serijala Heroes of Might & Magic, IL-2 Sturmovik: 1946, prvih šest Might & Magic naslova, Panzer General 2, Panzer General 3D Assault, Prince of Persia: The Sands of Time, The Settlers 2: Gold Edition, Silent Hunter 2, Ghost Recon i Rainbow Six.


Impulse već uveliko slavi Dan zahvalnosti uz šaroliku ponudu. Prvi GalCiv naslov i LightWeight Ninja dostupni su po ceni od jednog dolara. Za pet dolara možete kupiti Zombie Driver, Master of Orion 2, Total Annihilation ili Imperium Romanum, dok vam dva i po dolara više obezbeđuju Grand Ages: Rome - Gold Edition ili Tropico 3. Hearts of Iron 3 dostupan je po ceni od devet dolara. Na kraju, za deset dolara možete sebe da častite kopijom igrara Dark Void, Space Rangers 2 ili S.T.A.L.K.E.R. paketićem, koji čine Shadow of Chernobyl i Call of Pripyat.

The Adventure Shop nastavlja sa zanimljivim sniženjima, ovaj put pod sloganom "za samo 4.99". Na raspolaganju je petnaestak naslova, a mi bismo izdvojili igre Dracula 2: The Last Sanctuary, Machinarium, Safecracker, The Longest Journey, Culpa Innata i Ankh - svaku za samo pet dolara.


Sniženje na GamersGate-u je ovaj put u znaku zmaja. Ako niste spremni da izdvojite mnogo novca, mogu vas obradovati Beyond Divinity ili Loki za četiri, kao i Gothic 2 za dva i po dolara (pet sa proširenjem). Sedam dolara bi vam moglo obezbediti A Farewell to Dragons, dok za deset možete kupiti Eschalon: Book I ili Spellforce 2 Gold. Gothic 3 košta petnaest dolara, a Eschalon: Book II trinaest. Pored ovih naslova, tu je i još desetak manje poznatih/preporučljivih, koji se takođe na neki način tiču zmajeva.

To bi bile naše preporuke za ovu nedelju. Ako izuzmemo Steam, ponuda je izuzetna, te je moguće kupiti prave bisere za male pare. Javite nam kojim ste naslovom (ili naslovima) usrećili sebe ovaj put, kao i uvek, putem komentara. Sutra u 11h nam se pridružite i probajte da odgovorite na novo nagradno pitanje i osvojite Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. A Culpa Innata? Nju ne preporučuješ, ili (samo 4.99 na TAS) je samo nisi pomenuo pored boljih naslova?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ili sam je prevideo, ili je nije bilo tu dok sam pisao. U svakom slučaju, hvala na ispravci, ubacio sam je na spisak. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A Witcher 2 na gog.com?U pitanju je nesto sto bi svi trebali uzeti u obzir.Inace kada cete mi odgovoriti na moj mail sto se tice recenzije MOH?

    OdgovoriIzbriši
  4. ^ Vec su nas obavstili o tome :D a i to nije vikend popust... http://www.igrorama.com/2010/11/witcher-2-pocelo-narucivanje.html

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!