2. tra 2011.

Vikend popusti, 2-3. april 2011.

Ponovo je subota, što znači da je vreme za još jedan nedeljni vodič kroz sniženja. Digitalni distributeri su zatajili, te je ponuda nešto slabija nego prethodnih nedelja. No, verujemo da će se za svakog pronaći po nešto. Krenimo redom...



Steam je ovog puta organizovao rasprodaju nezavisnih naslova. Paket po imenu The Potato Sack sadrži trinaest indie igara, a košta trideset i tri evra, što je 75% jeftinije nego kupovina svake od njih ponaosob po uobičajenoj ceni. Čak i ako ne želite ceo paket, već samo pojedina ostvarenja iz njega, tokom vikenda ih možete kupiti upola jeftinije nego inače. Tako RUSH i Toki Tori koštaju po dva evra i dvadeset pet centi, BIT.TRIP BEAT četiri, 1..2...3.. KICK IT!, AaAaAA!!!, Defense Grid: The Awakening i Cogs po četiri i po, a Audiosurf i The Wonderful End of The World po pet. Super Meat Boy možete kupiti za sedam evra, a Killing Floor i Amnesia: The Dark Descent za po sedam i po. Na kraju, tu je i The Ball za devet evra. Van ove ponude, dostupni su Nimbus po ceni od pet evra, kao i Hoard, po ceni od sedam i po.

Toki Tori

Good Old Games na sniženju drži paket od jedanaest Rebellion igara. U ponudi su Empire Earth: Gold, Empire Earth 2 Gold, Empire Earth 3, Evil Genius, Ground Control, Ground Control 2, Judge Dredd: Dredd vs Death, Lords of Magic, Lords of The Realm: Royal Edition, Lords of The Realm 3 i Pinball Gold Pack. Cena paketa iznosi trideset i tri dolara, što je 60% jeftinije nego inače, dok su cene pojedinih naslova snižene za 40%, i kreću se od četiri do šest dolara. Svakako ne preporučujem kupovinu celog paketa, ali moguće je probrati zanimljive igre.

Impusle nudi The Whispered World za svega pet dolara, što je, rekao bih, najniža cena koju je ova igra dostigla otkad se pojavila. Tu je i Supreme Ruler 2020 Gold po ceni od sedam i po dolara, kao i Tropico 3 Gold, po ceni od deset. Na kraju, možete kupiti WH40K Dawn of War Collection (osnovna igra, Winter Assault, Dark Crusade i Soulstorm) za svega trinaest dolara.

The Whispered World

Na GamersGate-u vas očekuje još jedan poduži spisak igara na sniženju. Posredi je peta nedelja rođendanskog slavlja, te poslednja prilika da ugrabite neki od dvanaest hiljada naslova koji su na popustu. Za svega jedan i po dolar možete kupiti Flatout ili Jagged Alliance, dok vam dolar više obezbeđuje Al Emmo, Flatout 2 ili Shadowgrounds. Disciples 2: Gallean's Return košta tri dolara i sedamdeset pet centi, dok je za četiri moguće kupiti The Guild Gold. Ako imate pri ruci pet dolara, čekaju vas Culpa Innata, Dracula Origin, East India Company Collection, Jagged Alliance 2 Gold, Nikopol ili Runaway: A Road Adventure.

Disciples Platinum, Dracula 2: The Last Sanctuary i Stalker: Call of Pripyat koštaju po sedam i po dolara, a King's Bounty: Crossworlds i A Farewell to Dragons svega pola dolara više. Elven Legacy Collection dostupan je po ceni od devet dolara, a Dracula 3: The Path of The Dragon, Red Faction Guerrilla, The Void i Runaway 2: The Dream of The Turtle koštaju po deset. Na kraju, tu su Commander: Conquest of The Americas za deset i po, kao i The Guild 2 Platinum, za dvanaest dolara.

Direct2Drive nudi 15% na najprodavanije naslove iz marta, uz kupon "marchmayhem". Na žalost, većina ovih igara su "blokbasteri" koji uglavnom stižu iz EA, te nisu dostupni nama poganim ne-Amerikancima. Uz to, PopCap nudi 50% popusta na igre kao što su Plants vs. Zombies i Peggle Deluxe, koje sada koštaju po pet dolara.

Plants vs. Zombies

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da proširite kolekciju nekim od ovih naslova, obavezno nam javite putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. 360-ak dinara za Whispered World? Pa to je sramota ne uzeti... Da ne pričam o ovim na Gamesrgate koje su još jeftinije (Ko voli naravno, ne treba na silu).

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno ima brdo naslova koji su dosta jeftini, jedini je problem odluciti se za samo nekoliko :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!