9. tra 2011.

Vikend popusti, 9-10. april 2011.

Posle nekoliko zanimljivih nedelja u svetu sniženja, došao je red i na jednu prokleto dosadnu. Sve što je trenutno na popustu, a vredi - već se neko vreme vucara po kojekakvim rasprodajama. No, dobra je prilika da nadoknadite propušteno.



Steam i dalje prodaje Džak Krompira. Ovaj paket sadrži trinaest indie igara, a košta trideset i tri evra, što je 75% jeftinije nego kupovina svake od njih ponaosob po uobičajenoj ceni. Čak i ako ne želite ceo paket, već samo pojedina ostvarenja iz njega, tokom vikenda ih možete kupiti upola jeftinije nego inače. Tako RUSH i Toki Tori koštaju po dva evra i dvadeset pet centi, BIT.TRIP BEAT četiri, 1..2...3.. KICK IT!, AaAaAA!!!, Defense Grid: The Awakening i Cogs po četiri i po, a Audiosurf i The Wonderful End of The World po pet. Super Meat Boy možete kupiti za sedam evra, a Killing Floor i Amnesia: The Dark Descent za po sedam i po. Na kraju, tu je i The Ball za devet evra. Van ove ponude, dostupni su Metal Drift po ceni od pet evra, te Shattered Horizon i Blood Bowl: Legendary Edition, za po deset.

Super Meat Boy

Good Old Games ovog puta nudi paket od osam igara iz kataloga 1C-a. Bez obzira na to da li uzimate ceo paket ili pojedinačne igre, cena je upola niža nego inače. Na sniženju su Fantasy Wars, King's Bounty: The Legend, Space Rangers, Space Rangers 2: Dominators, Star Wolves, UFO: Afterlight, UFO: Aftermath i UFO: Aftershock. Cena celog paketa iznosi trideset i osam dolara, dok se cene pojedinačnih igara kreću između tri i pet.

Ponuda na Impulse-u izuzetno je slaba. Na početku je Scrapland za dva i po dolara. Odmah iza njega, Elemental: War of Magic se prodaje za dvadeset dolara, što je najpristojnija cifra koju je dosegao u svom kratkom i neslavnom životu. Razne Hearts of Iron igre su takođe na rasprodaji, ali moguće ih je kupiti za još manje pare na GamersGate-u.

GamersGate u prvi plan gura rasprodaju JRPG igara. Kažu, sniženja idu i do 60%. Neću da vas lažem - sa ovim žanrom sam se družio taman toliko da shvatim da mi se ne sviđa, te stoga ne mogu da komentarišem igre koje su na popustu. No, tu su i neki naslovi koje mogu da preporučim. Hearts of Iron 2 Complete košta svega pet dolara, dok se Hearts of Iron 3 prodaje za šest, koliko košta i njegovo proširenje Semper Fi. Ako ste zainteresovani za neku od ovih igara, moraćete strpljivo da kopate kroz gomile casual naslova kao što su Miss Chic, My Lovely Pony ili Dungeon Siege 3.

Hearts of Iron 3

Direct2Drive nastavlja darežljivo - moguće je ostvariti 20% popusta na bilo koju igru iz kataloga, upisivanjem kupona "showers" pri kupovini.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Kao što vidite, retki će imati priliku da se ovajde. Ako se ispostavi da ste baš vi jedan od tih retkih, pohvalite nam se putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Ne bih odmah otpisao ovu ponudu na GamersGate-u. Imate Recettear koji je apsolutno prokleto fantastičan! Igra je neverovatno zabavna i zarazna, u mnogo čemu dosta podseća na nešto što bih očekivao od Nippon Ichi-ja. Kvalitetom je definitivno na nivou njihovih igara. Definitivno je vredi nabaviti.

    OdgovoriIzbriši
  2. offtopic:
    Kada treba da izadje
    -Monkey Island 3: Special Edition -
    i
    -Monkey Island 4: Special Edition -

    ???

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako neko jos uvek nije odigrao Kings Bounty i Space Rangers neka ih obavezno kupi!! Mozda biste mogli i da opisete Space Rangers i drugi deo jednom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pih, nema nista dok ne dodje veliki letnji popust na Steam-u :)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Astaroth: Ja stvarno ne znam, potpuno sam van te priče. Jedini JRPG u kojem sam uživao je Shining Force 2. Posle njega sam doživeo par razočarenja (Chrono Trigger me, recimo, uopšte nije oduševio, a važi za klasik), pa sam prestao i da pokušavam.

    @anoniman#1: Nisu zvanično najavljeni uopšte, ali ako ih bude, i ako nastave dosadašnjim tempom, trojka će se pojaviti ove godine.

    @anoniman#2: Videćemo, raspored nam je prilično gust. Kvalitetne starije igre guramo kad god nam se pruži prilika, tako da će ga verovatno biti, samo je pitanje vremena.

    @Wolf: Vaistinu, ja maltene ništa nisam kupio od novogodišnje rasprodaje. Bilo je svega i svačega, ali uglavnom se vrte jedne iste stvari, koje ili već imam, ili me ne zanimaju previše. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaj "The Potato Sack" je prilicno dobar, samo nije malo 34€

    OdgovoriIzbriši
  7. Uzeo sam King's Bounty,a pored toga i Portal 2.

    OdgovoriIzbriši
  8. @executioner: Nije malo, ali dobiješ trinaest igara, što dođe manje od 3e po igri. A bar pet komada su obavezna lektira. :)

    @Batistuta: Pravo da ti kažem, ja zamalo da uzmem još jedan KB, prvenstveno zato što ga imam samo na Impulsu, a njih sad drže zli imperijalisti, ali i zato što KB-a nikad nije previše. :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti imaš samo jedan KB? Pa kakav si ti muškarac? xD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!