16. srp 2011.

Vikend popusti, 16-17. jul 2011.

Uh. I ovo letnje Stimovanje prebrodismo nekako. Lepo smo se poigrali, sniženja su bila pristojna... Stvari se polako vraćaju u normalu na digitalnom tržištu. Sada, pošto smo potrošili sve pare, možemo samo da sedimo i gledamo šta se nudi.



Steam u vrhu strane drži Zeno Clash koji se prodaje po popularnoj ceni od tri evra. Tu su, zatim, Chtulhu Saves the World i Breath of Death VII u paketu, za svega 1.79 evra. Nemam pojma kakve su igre, ali pretpostavljam da opravdavaju cenu, kakve god da su. Trapped Dead se tek pre nekoliko dana pojavio u ovoj prodavnici, te mu je cena snižena na malo iznad sedam evra. Za deset evra možete kupiti FEAR Collection. Na kraju, City of Heroes Going Rogue: Complete Collection će večeras do 19h biti snižen na osam i po evra.

Zeno Clash

Good Old Games nastavlja sa spuštanjem cena po jedne "nezapažene" igre svakog dana. Posle "podcenjenih" naslova kao što su Sanitarium, Unreal Gold i Earth 2150, došao je red i na "malo poznati" Freedom Force vs. The Third Reich. Tako je barem bilo u trenutku pisanja ovog teksta. U svakom slučaju, ako imate nešto novca kod sebe, proveravajte svakodnevno šta se dešava kod njih.

Impulse ovog vikenda ima veoma zanimljivu ponudu. Lead and Gold košta svega jedan i po dolar, mada nisam siguran vredi li toliko. Drakensang: The Dark Eye prodaje se za tri i po dolara, što je verovatno najniža cena koju je ikada dostigao. Za iste pare možete da kupite i Supreme Commander. Sledi Company of Heroes Gold za sedam i po, te Full Spectrum Warrior Complete za osam dolara. Tropico 3 Gold i Black Mirror 2 prodaju se po ceni od deset dolara. Na kraju, tu su Hearts of Iron 3 Mega Pack za trinaest i Rift za dvadeset pet dolara.

Tropico 3

Ljudi sa sajta The Advenure Shop nisu baš najbolje shvatili koncept ovih vikend rasprodaja. U ponudi imaju isto što i prethodnih pet nedelja - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate organizuje rasprodaju naslova iz Ubisoft kataloga. Beyond Good & Evil i Prince of Persia: The Two Thrones prodaju se za po tri i po dolara. Za šest i po moguće je kupiti Brothers in Arms: Hells Highway, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Cold Fear, Far Cry, IL-2 Sturmovik: 1946, PoP: Sands of Time, PoP: Warrior Within, Silent Hunter 3, Splinter Cell: SC: Chaos Theory, SC: Double Agent, Ghost Recon: Advanced Warfighter, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, Rainbow Six Vegas ili XIII. R.U.S.E košta sedam i po, dok vam se za deset dolara nude Assassin's Creed, Far Cry 2, Prince of Persia (nadam se ne onaj iz '89., bilo bi preskupo), Rainbow Six Vegas 2 ili World in Conflict Complete. Ako imate tri dolara više, na raspolaganju su Call of Juarez 2, Heroes of Might and Magic 5 (pih), PoP: The Forgotten Sands, Silent Hunter 4 Gold, te TrackMania United.

Na Direct2Drive-u su na sniženju neki naslovi koje ne možemo da kupimo jer nemamo pedesetak zvezdica na zastavi, ali i igra sa plavokosim Bondom, po ceni od dvadeset dolara. Što je previše za bilo kakav proizvod koji sadrži plavokosog Bonda. Ako ipak odlučite da kupite nešto kod njih, možete da iskoristite naš kupon za dodatnih 15% popusta.

DotEmu rasprodaje trkački paketić. Za tri do četiri evra možete se počastiti igrama kao što su FlatOut, FlatOut 2, MegaRace 1,2 i 3, Moto Racer, Moto Racer 2 ili Slipstream 5000. Jedino je Moto Racer 3 Gold nešto skuplji, sa cenom od pet evra.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako su vam neke pare pretekle od letnje Steam rasprodaje, te ovog puta proširite kolekciju, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Na sajtu Green Man Gaming važi ovog vikenda popust od 20% na sve igre uz vaučer GETYO-URWAN-DOUT1.

    OdgovoriIzbriši
  2. I sad to kazes kad nijedna banka ne radi xD

    OdgovoriIzbriši
  3. Sad su nam poslali dopis. Vremenska razlika, šta da se radi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja do moje(Rajfajzen) subotom mogu u Merkator da odem.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!