3. lip 2012.

Trion Worlds na E3 festivalu


Trion Worlds, kompanija iz Kalifornije čiji je fokus razvoj MMO igara, na ovogodišnjem E3 festivalu predstavila je mnogo toga. Promotivni snimci njihova tri glavna ostvarenja postavljena su vam u nastavku, pa pogledajte šta su pripremili za igrače ove, ali i naredne godine.

Prva i jedna od najvažnijih stvari jeste veliko proširenje za nagrađivani MMORPG Rift - Storm Legion. Level cap je sada povećan na 60-ti nivo, dodata su čitava dva nova kontinenta, ali i nov zaplet koji će podstaći igrače ka daljem istraživanju i praćenju priče. Telara je postala izuzetno opasno mesto, jer su horde novih monstruma došle u pratnji sa dragon lord-om tj. novom kraljicom - Crucia, the Queen of Storms. Kao što možete očekivati, ovo je jedan od onih monstruma s kojima zezanja nema.



Sjajno iznenađenje o kojem smo, ne tako davno, pisali jeste da će najavljeni naučnofantastični MMOFPS Defiance biti podržan istoimenom SyFy serijom. Premijera je najavljena za april sledeće godine, igra i serija u isto vreme. Defiance je smešten u naučnofantastični univerzum gde Ark Hunter-i biju bitku na bojnim poljima u obalskoj zoni San Franciska. Gledaoci serije pratiće uporedo sa igrom dešavanja blizu grada Sent Luisa, svake nedelje. Naravno, nije to prvi ni poslednji put kada ćemo videti takvu simbiozu serije i igre na sceni. Međutim, sigurno je da će sutrašnjica igračkog sveta baš zbog ovakvih poduhvata postati izuzetno zabavnije mesto za svakog igrača. Već na početku ovog snimka videćete poznatog serijskog glumca Granta Boulera (Grant Bowler) (True Blood, Ugly Betty, Lost). Kako će se sve to odvijati na dalje videćemo, ali nadajmo se najboljem.



Poslednji snimak, ali ne i najmanje bitan, predstavlja besplatno MMORTS ostvarenje - End of Nations. The Match of the Century video prikazuje kako se igra ova strategija i kakvu zabavu igračima može da ponudi. Uskoro će početi zatvorena beta faza, pa bi bilo odlično da se prijavite na vreme ako ste mislili da se oprobate.



Za kraj, samo da pozdravimo novozaposlene u evropskom odseku Trion Worlds kompanije. Geri Klej (Gary Clay), koji je radio kao Global Marketing Manager u Microsoft kompaniji, takođe na Call of Duty serijalu, postaje European Brand Director za Rift i Defiance. Dominik Vai (Dominic Wai), bivši Lead Brand Manager u NCsoft West kompaniji, koji je radio na MMORPG naslovu Aion, dolazi na mesto Brand Manager-a za End of Nations. Zatim, Sara Kler (Sarah Clare) dolazi na mesto Monetisation Manager-a. Prethodno je radila za Codemasters, kao commercial analyst na igri The Lord of the Rings Online. Najzad, bivši online marketing i community manager za Capcom Europe, Kjara Vulford (Chiara Woolford) dolazi na mesto Head of EU Community i biće vezana za promovisanje svih naslova koje nudi Trion Worlds. Aplauz.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!