23. tra 2011.

Vikend popusti, 23-24. april 2011.

Ako ste pomislili da je univerzalni praznik poput Uskrsa razlog da digitalni distributeri podivljaju, kao što imaju običaj tokom drugih praznika - prevarili ste se. Ponuda u velikim prodavnicama poprilično je slaba, ali kao i uvek, moguće je naći interesantna sniženja. No, ne nadajte se previše.



Steam je ovog puta zatajio. Glavna atrakcija je Metro 2033, čija cena je snižena na deset evra. Izuzetno dobra vest za avanturiste širom sveta je da se Scratches konačno probio do digitalnih prodavnica - ovde ga možete kupiti za osam evra na sniženju, a od autora smo dobili informaciju da će se uskoro pojaviti i na GOG.com.

Metro 2033

Kad smo kod Good Old Games-a, oni ove nedelje nude paket od šest Ubisoft igara. U ponudi su Chessmaster 9000, Driver: Parallel Lines, Far Cry, IL-2 Sturmovik: 1946, Prince of Persia: The Sands of Time i The Settlers 2 Gold. Cena paketa je trideset dolara, što je upola manje nego zbirna cena ovih igara "normalnim" danima. Kupovinom pojedinačnih naslova ostvarujete 30% popusta, te bi vas bilo koja od pomenutih igara koštala sedam dolara.

Impulse nudi mali broj probranih ostvarenja. Gratuitous Space Battles i Men of War: Red Tide koštaju po pet dolara, X3 Gold trinaest, a Company of Heroes Gold petnaest. Tu je i paket koji sadrži sve tri Runaway igre, po ceni od šesnaest dolara.

Runaway: A Twist of Fate

GamersGate, kao i uvek, u gomili đubreta krije nekoliko dobrih naslova. Sva tri dela serijala Blackwell prodaju se za po četiri dolara, Braid i Torchlight za po pet, a Crayon Physics Deluxe za šest. Cela sezona epizodnog Wallace & Gromit: Grand Adventures košta sedam dolara. Killing Floor prodaje se za deset dolara, koliko staje i svaka od prve dve sezone epizodnog serijala Sam & Max (treća košta četrnaest). Na kraju, Tales of Monkey Island dostupan je za dvanaest dolara.

Direct2Drive nudi 25% popusta na sve igre skuplje od dvadeset dolara. Da bi se popust iskoristio, neophodno je iskoristiti kupon "bunny". Pored toga serijal Eschalon je na sniženju - Book I košta sedam i po dolara, a Book II deset. Usput, evo jedne zanimljivosti koju je Walker otkrio - D2D drži pregršt igara na sniženju, ali ih iz nekog razloga krije, tj. ne izlistava u kategoriji sa popustima. Tu spadaju Tropico Reloaded ili Oddworld: Abe's Exoddus, svaki za po dva i po dolara, zatim Delta Force 2, X-Com Complete, Torchlight ili Civilization 3 Complete za po pet, te Broken Sword: The Sleeping Dragon za šest. Ako imate deset dolara pri sebi, čeka vas mali milion skrivenih igara na sniženju - Disciples 2 Gold (naša recenzija), Hitman: Blood Money, The Witcher Enhanced Edition (naša recenzija), Pathologic, Alien Breed: Impact, Bionic Commando Rearmed, Ceville, FlatOut 2, Al Emmo, Velvet Assassin, F.E.A.R., Safecracker (naša recenzija), The Scourge Project, Imperium Romanum, Medieval 2: Total War... Što se mene tiče, mogu da ih zadrže - ako moram da provedem pola sata kopajući po sajtu da bih ih našao, kupiću ih negde drugde. Kod nekoga ko će se potruditi da istakne igre na popustu, recimo.

Disciples 2

DotEmu ("onaj sajt koji sumnjivo podeseća na GOG") nudi pedeset posto popusta na odabrane naslove iz Anuman Interactive kataloga. Možete kupiti Atlantis Pack za deset evra, Syberia Pack za sedam i po, ili Amerzone, Post Mortem i Return to Mysterious Island za po pet.

Veliki zli EA odlučio je da organizuje veliku rasprodaju u svojoj prodavnici - nude 50% popusta na sve! Tako Mass Effect 2 sada košta trinaest evra, Dead Space, Shank, Mirror's Edge, FIFA 2009 i Sim City 4 Deluxe po pet, Battlefield 2 Complete, Command & Conquer 4 i Dragon Age: Origins po deset, a Dragon Age 2 dvadeset i pet.

Dragon Age: Origins
Na koncu, Telltale Games nudi 50% popusta na sve naslove u svojoj digitalnoj prodavnici, od danas pa sve do 1. maja.

To bi, ukratko, bile naše preporuke. Ako proširite svoju kolekciju ovog vikenda, obavezno nam javite šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Kliknite na link "-15% za bilo koju igru na D2D" (u delu preporučujemo, sa desne strane) da generišete specijalni kod za popust koji važi za bilo koju igru, pa čak i steamworks naslove koji se kasnije aktiviraju na steamu. Ovo ne piše u članku jer smo link tek malopre dodali.

    Npr, Anomaly Warzone Earth koji je Decoy opisao nedavno (vidi grafički link u vrhu strane) košta 9.99 evra na steamu. Na D2D cena je 9.95 dolara, a sa specijalnim Igrorama kodom izađe oko 8.6$, što je nešto iznad 6 evra. To je skoro 40% uštede u odnosu na steam, a ne morate da čekate da igra dođe na popust...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!