18. lip 2011.

Vikend popusti, 18-19. jun 2011

Letnja dugodnevica je pred nama, a to znači da će uskoro i velike letnje rasprodaje. Znate, one brutalne, koje nam masakriraju kućni budžet bez trunke savesti. Digitalne dućandžije se pripremaju svak na svoj način - neki odmaraju, neki hvataju zalet.

Kako bi proslavili izlazak trećeg dela F.E.A.R. sage, na Steam-u možete da kupite kolekciju koja sadrži svih pet igara/proširenja/DLC paketa sa F.E.A.R pečatom za svega deset evra. Pored toga, tu su i dva paketića sa nezavisnim igrama. Indie Action Pack sadrži AaAaAA!!!, Grindrunner Revolution, Metal Drift, Starscape i Zombie Driver, a košta osam evra i osamdeset centi. Njegov brat po materi, Indie Variety Pack čine A.R.E.S.: Extinction Agenda, Atom Zombie Smasher, Capsized, Machinarium i Swords and Soldiers HD, dok cena po kojoj se prodaje iznosi devet evra i sedamdeset centi. Na kraju, do večeras u 19h ćete moći da kupite Left 4 Dead 2 za manje od pet evra.

Sreća, sreća, radost... Zombie Driver

Good Old Games ovog vikenda odmara, ali od ponedeljka počinju sa velikim letnjim sniženjima. Više informacija, pogađate, u ponedeljak.

Na Impulse-u se konačno opet nešto dešava. Defense Grid: The Awakening sa oba DLC paketa se prodaje po ceni od četiri dolara i sedamdeset pet centi. Za pet dolara možete da kupite GalCiv: Ultimate Edition ili Imperium Romanum Gold. Sword of The Stars Complete prodaje se za šest dolara, a Demigod, Sins of a Solar Empire: Trinity i GalCiv 2: Ultimate Edition za po deset.

Defense Grid

The Adventure Shop nudi isto što i prethodnih nedelja - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

U trenutku pisanja ovog teksta (sinoć u sitne sate), iz nekog volšebnog razloga nisam mogao da pristupim GamersGate-u. Kad se problem reši (sam od sebe), dopunićemo tekst. U međuvremenu, skoknite do sajta, ako je proradio, sigurno imaju nešto lepo u ponudi. Ali sada je sve u redu. Iz ponude bih izdvojio Europa Universalis 3 Complete za malo manje od četiri dolara, te Darkness Within i Future Wars za po pet. Na kraju, Killing Floor se prodaje za deset dolara.

Direct2Drive nudi Blade Kitten za pet dolara. Sva ostala sniženja važe samo za stanovnike Novog sveta. Ako ipak odlučite da kupite nešto kod njih, možete da iskoristite naš kupon za dodatnih 15% popusta.

DotEmu je ovog puta snizio cene raznih avantura. Prva dva dela Runaway serijala, drugi, treći i četvrti Atlantis, te obe Syberia igre prodaju se za po pet evra.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite svoju kolekciju nekim od ovih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ja sam uzeo Terraria-u pre neki dan i veoma sam zadovoljan.Tako da propustam ovo,a moguce i to golemo letnje veselje.Verovatno cu nesto sa GOG uzeti tada,ako ista.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!