23. srp 2011.

Vikend popusti, 23-24. jul 2011.

Vikend! Čudo je kako se čovek lako navikava na bolje. Ne mogu više ni da se setim kako smo uspevali da preživimo "onomad", u doba pre digitalne distribucije. Srećom, ta traumatična vremena su sada iza nas, a ja bih rađe odsekao sebi ruku nego kupio igru u prodavnici. Nego, da mi vidimo šta nas čeka...


Steam u vrhu stranice drži Civilization 5, čija cena je snižena na sedamnaest evra. Tu su zatim Cogs i Altitude po ceni od četiri i po evra. Potonji možete i da igrate besplatno tokom vikenda. Pride of Nations i FEAR Collection koštaju po deset evra. Na kraju, večeras do 19h imate priliku da kupite igru Eufloria za 3.75 evra.

Eufloria

Good Old Games polako privodi kraju rasprodaju "manje poznatih" naslova - u trenutku pisanja teksta, na tapetu je bio Uru: Complete Chronicles, po ceni od četiri dolara.

Impulse nudi Avencast: Rise of The Mage za 3.75 dolara, te Broken Sword: Director's Cut, Mount & Blade i The Whispered World za po pet. Commander: Conquest of the Americas košta deset dolara, a Gray Matter i Patrician 4 po petnaest. Naposletku, tu je Rift koji se prodaje za dvadeset pet dolara.

Rift

Ako nas redovno pratite, do sada ste verovatno već napamet naučili šta se prodaje na sajtu The Adventure Shop - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate je doživeo preuređivanje. Izgleda neuporedivo lepše nego ranije, a i bolje radi posao. U toku je promocija Sega kataloga, te se portovi igara za konzolu Sega Mega Drive prodaju za male pare - od jednog do tri dolara. Tu su Kid Chameleon, Altered Beast, Comix Zone, Golden Axe, Gunstar Heroes, Shinobi 3, Shadow Dancer, Streets of Rage i mnogi drugi. Medieval 2: Total War Gold i Rome: Total War Gold prodaju se za po četiri dolara. Shogun: Total War košta pet, a Empire i Napoleon po osam dolara. Za istu sumu možete da kupite i Batman: Arkham Asylum GoTY.

Direct2Drive još uvek nije završio sa letnjim rasprodavanjem. Ovog puta nude dve igre vredne pomena - Amnesia: The Dark Descent, koja košta osam dolara, te Cogs, koji se prodaje za četiri. Ako se odlučite da kupite nešto kod njih, možete da iskoristite naš kupon za dodatnih 15% popusta.

DotEmu nudi veoma čudan paketić, sastavljen od nesastavljivih igara. Zanimljivo je da svi naslovi koji upadaju u oči koštaju po pet evra - Amerzone, Atlantis 2,3 i 4, Chicago 1930, Curse - The Eye of Isis, Journey to The Moon, Post Mortem, Return to Mysterious Island, Still Life, Syberia, Syberia 2...

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako obogatite kolekciju nekim od naslova koji su na sniženju, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ne razumem,sta fali kupovini igara u prodavnici?

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa, u većini slučajeva su skuplje nego digitalno (često znatno skuplje, jer u cenu moraju da se ugrade država, uvoznik i prodavac), a CD se lako izgrebe/polomi/izgubi/pozajmi bratu od tetke koji se posle pravi lud... A i ponuda je siromašnija nego online. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve si u pravu al ipak ima i gotivnih strana tipa skupljas,pravis kolekciju,prelistas ponekad knjizicu ako ide iz igru,brises prasinu pazljivo sa igara i sl :-) bolje i to nego da seces sebi udove...

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve to stoji, razumem ja da dosta ljudi više voli da ima opipljivo, u lepoj kutiji, složeno po abecednom redu ili boji, sa gomilom propratnih zezalica... Ali ja nisam romantičar, meni više znači da ne zauzimaju mesto u stanu. :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!