30. srp 2011.

Vikend popusti, 30-31. jul 2011.

Spremite novčanike, vreme je za trošenje! Šta vas očekuje ovog vikenda? Raspomamljeni Paradox koji rasprodaje "zalihe" kao da je sudnji dan, za početak. Čitav katalog ovog izdavača nalazi se na povećem sniženju, na više mesta. Ali krenimo ustaljenim redosledom.

Na Steam-u vas čekaju dva dana besplatnog igranja igre Dino D-Day, koju možete da kupite za pet evra. Tu je zatim Vampire: The Masquerade - Bloodlines, koji takođe košta pet evra. Sledi The King's Crusade (bivši Lionheart), koji se prodaje za deset evra. Na kraju, Capsized će večeras do 19h koštati manje od tri i po evra.

Pew, pew, pew... Capsized

Good Old Games na sniženju drži paket koji čini jedanaest igara izdavača TopWare. Sniženje iznosi 50%, bez obzira na to koliko naslova kupite. Cena paketa je trideset pet dolara, dok cene pojedinačnih igara iznose od tri do pet dolara. U ponudi su Earth 2140, Earth 2150, Earth 2160, Dream Pinball 3D, Encalve, Gorky 17, Jack Orlando, Jagged Alliance 2: Wildfire, Knights and Merchants: The Peasants Rebellion, Septerra Core i Two Worlds.

Impulse je jedno od onih Paradox-om ophrvanih mesta. Pošto ima previše igara za taksativno nabrajanje, pobrojaćemo samo one koji su nam zapale za oko. Elven Legacy i Majesty Gold koštaju po dva i po dolara. Za svega pet dolara možete kupiti Sword of The Stars, Europa Universalis 3 (te njena proširenja), Crusaders, EU: Rome Gold, Supreme Ruler 2020 Gold, Majesty 2, East India Company, Magicka, Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, Hearts of Iron ili Hearts of Iron 2. Mount & Blade: With Fire and Sword prodaje se za sedam i po dolara, dok njegovi prethodnici koštaju po deset ("vanila") i petnaest (Warband). King Arthur, Cities in Motion i HoI3: Semper Fi koštaju po deset dolara, dok Victoria 2 i Hearts of Iron 3 koštaju po petnaest. Na kraju, u ponudi je i milijardu i dvesta DLC paketa, mini-proširenja i sl. po izuzetno niskim cenama.

Mount & Blade: With Fire and Sword

The Adventure Shop nudi uobičajene igre - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate je još jedno od mesta preplavljenih Paradox-ovim igrama. Cene su iste ili približne onim sa Impulse-a, s tim što se u ponudi nalazi više naslova. Tako je moguće kupiti prvi Europa Universalis za jedan i po dolar, te Knights of Honor, Victoria, Penumbra: Black Plague, Penumbra: Requiem ili UFO Extraterrestrials za po pet. Saznali smo, takođe, da će GamersGate svoju letnju rasprodaju otvoriti prvog avgusta, a zatvoriti sedmog. Očekujte velika sniženja na naslove mnogobrojnih izdavača (između ostalog i ruskog GFI, koji je izdao Clutch i još gomilu nekih čudno krštenih igara).

Direct2Drive konačno ima nešto i za Evropljane. Alpha Protocol, Just Cause 2, The Witcher i Stalker: Shadow of Chernobyl prodaju se za po pet dolara. Tu je još i Just Cause, koji košta tri dolara i sedamdeset pet centi. Ako se odlučite da kupite nešto na D2D, možete da iskoristite naš kupon koji vam daje dodatnih 15% popusta na željeni naslov.

Stalker: Shadow of Chernobyl

DotEmu nudi zanimljiv mešani paket. Za tri evra možete da kupite Jagged Alliance ili Jagged Alliance: Deadly Games. Slede Broken Sword: Director's Cut, Gobliiins Trilogy, Ishar Compilation, Raptor: Call of The Shadows, te Robinson's Requiem Collection, za po tri i po evra. Na kraju, Red Baron History košta četiri i po evra.

GetGames ovog vikenda rasprodaje Ubisoft naslove. Prince of Persia: The Two Thrones prodaje se za dva i po dolara. Brothers in Arms: Road to Hill 30 i Prince of Persia koštaju po pet. Za šest i po možete da kupite Far Cry 1 i 2 u paketu, a za sedam i po Brothers in Arms: Hells Highway, Call of Juarez: Bound in Blood ili PoP: The Forgotten Sands. Slede Anno 1404 Gold, Assassin's Creed 2 i Trackmania United Forever, koji koštaju po petnaest. Osim toga, na sniženju su i razne strateške igre - Rome: Total War košta pet dolara, Tropico 3 i Tropico Reloaded po šest i po, Empire: Total War Gold i Men of War: Assault Squad po sedam i po, a UFO Trilogy osam. Na kraju, tu su Napoleon: Total War za deset, te Total War: Shogun 2 za dvadeset i sedam dolara.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako obogatite kolekciju nekim od naslova koji su na sniženju, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ja merkam EYE Divine Cybermancy.

    OdgovoriIzbriši
  2. Takođe sam zainteresovan za E.Y.E. ali nemam dovoljno informacija o toj igri. Jedni kažu da je nalik na Deus Ex, što bi bilo sjajno, drugi kažu da ih podseća na Borderlands i tvrde da je očito dizajnirana za igranje u co-opu a to sigurno nije moj tip igre.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja ću verovatno kupiti EYE.:) Prvi utisak na RPS je dobar a i utisci igrača na Steamovom forumu su kako vidim dosta dobri, ljudi pišu da je igra ogromna, jako kompleksna i teška, ima sjajan artstyle i atmosferu...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja uzeo,dodajte me na stimu:
    http://steamcommunity.com/id/batistutasrb

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!