9. srp 2011.

Vikend popusti, 9-10. jul 2011

Letnje ludilo se nastavlja. Fešta na Steam-u se bliži kraju, GOG je promenio ponudu, a ostali (očekivano) kaskaju za njima i snalaze se kako znaju. Krenimo redom...

Stimadžije polako privode kraju rasprodaju - ceo katalog je na sniženju do desetog jula, a svakog dana su pojedini probrani naslovi dodatno pojeftinjeni. Večeras do 19h imate priliku da kupite Doc Clock za evro i dvadeset pet centi. Slede Galcon Fusion za tri, te Worms Reloaded i Amnesia: The Dark Descent za manje od četiri evra. Universe Sandbox i Day of Defeat: Source prodaju se za po pet, 1...2...3... KICK IT! za šest, a Mass Effect 2 za malo ispod sedam evra. Po ceni od deset evra moguće je kupiti Splinter Cell: Conviction, Mafia 2, Fallout 3 ili paket koji sadrži Empire: Total War i Napoleon: Total War sa svim dodacima. Na kraju, tu je Dawn of War 2: Retribution koji košta dvadeset dva i po evra. Pored toga, tu su i popusti na pakete pojedinih izdavača, kao što su Valve, id Software ili 2K Games.

Worms Reloaded

Good Old Games je konačno završio sa rasprodajom Interplay naslova. Od danas pa do dvadeset petog jula, svakog dana će druga igra biti na sniženju. Akcenat će biti na manje poznatim naslovima. Paradoksalno, rasprodaja je otvorena igrom Sanitarium, koja je sve samo ne manje poznata. Cena je snižena na četiri dolara, a ponuda traje do danas popodne.

Impulse u prvi plan stavlja simulacije izdavača N3V Games. Cene ovih naslova kreću se od pet do deset dolara, a u ponudi je svaka simulacija koju možete da zamislite - od vozova i šlepera, preko grtalica za sneg, do nebodera i opravki puteva. Pored ovoga, tu je Black Mirror 2 za deset dolara, Gratuitous Space Battles CE za dvanaest i po, te AI War Alien Bundle za petnaest.


The Advenure Shop i dalje po starom - Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate nam skreće pažnju na veliko sniženje igre Cities in Motion (koja sada košta trinaest dolara), kao i svih njenih dodataka. Pored toga, tu je Seven Kingdoms 2 za četiri dolara, Garshasp: The Monster Slayer za pet, te The Ball za sedam. Tu su još i Hegemony Gold po ceni od dvanaest dolara, te Frozen Synapse i Dungeons koji koštaju po dvadeset.


Direct2Drive još uvek menja sniženja na dnevnoj osnovi. Danas su na tapetu Machinarium koji košta tri i po dolara, Hearts of Iron 3 za pet, Magicka za malo više od šest i po, te Democracy 2 za jedanaest i po.

DotEmu ponovo nudi jedan od svojih šarenih paketa. Za tri evra moguće je kupiti Creatures - The Albian Years, Creatures Exodus, Port Royale 2 ili neki od tri različita Pro Pinball naslova. Patrician 3 košta malo više od tri i po. Tu su i Tropico Reloaded i Red Baron History koji se prodaju za po pet.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Amnezija za danas, čuo sam mnogo toga dobrog a i Penumbra serijal je bio super.
    Eh, ranije sam kupio i New Vegas, bio je jedan od daily deal-ova pre par dana i nisam mogao da odolim. Još uvek imam traume od... one druge igre. Mnogi tvrde da je NV pravi FO3, nsdam se da to nije samo zato što je Obsidian radio igru. Ako ispadne da sam bacio pare na još jednu... onakvu igru...

    OdgovoriIzbriši
  2. He, he, Sanitarium nikada ne može biti dovoljno poznat! Valjda bi Ketchua to morao da zna.:P Na žalost, ko ga nije kupio po sniženoj ceni do sada zakasnio je, današnji popust je neki random RTS.:P Šteta što Napoleon TW sam nije na 75% popustu, ovako već imam Empire.:( Razmišljam da kupim The Last Remnant, isto je na dnevnom popustu ali su ga gurnuli u ćošak. Nisam dugo igrao neki konzolaški RPG a vidim da su na forumu većinom dosta zadovoljni sa njim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja uzeo L4D2,KIlling Floor,Audiosurf i Defense Grid sa steama.I onaj Alien Breed 2 sam uzeo skupivsi 3 ticketa.

    @Astaroth:NV je po meni dosta bolji od FO3,frakcije i hardcore mod su najbolje novine.Companion tu i tamo,smaraju kad se izbaguju.Glavna prica nije nesto posebno,interesantnije mi je bilo da lutam Wastelandom i radim sporedne.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Astaroth: Amnesia je odličan izbor, nećeš se pokajati. A ovo drugo... Pa, nadam se da se nećeš pokajati. :D

    @Mirko: Inače, taj random RTS je dobro poznat među igračima RTS-a. :) Kao i Sanitarium među igračima avantura. Prosto se zapita čovek ko je krstio te igre "manje poznatim".

    @Batistuta: L4D2 i Defense Grid su odličan izbor. Posebno potonja. Otkida igra. Za KF ne znam, a Audiosurf nije uspeo da me osvoji.

    OdgovoriIzbriši
  5. DLC-ovi za Borderlands, DA:O Ultimate Edition, Audiosurf, CoH: Tales of Valor, C&C3: Kanes Wrath, ceo Kings Bounty paket, Defense Grid, Mafia, FarCry, Stalker SoC i CoP, Toki Tori. Beše dobra letnja berba :)

    OdgovoriIzbriši
  6. BIT.TRIP BEAT, BIT.TRIP RUNNER, Torchlight, Far Cry 2: Fortune's Edition, a ne treba zaboraviti ni Alien Breed 2: Assault i Defense Grid: Resurgence Map Pack koje sam uzeo preko ticketa. Toliko od mene sto se Steama tice, vidimo se na zimu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. GOG bi morao da promeni ime ove nove akcije. Danas su stavili Unreal Gold na popust. "Hidden gems" malo sutra.:) Imaju dosta dobrih igara koje su u svoje vreme prošle prilično nezapaženo, valjda bi ova akcija trebala da služi za njihovu promociju.:)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!